![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
Pacat ca ai avut probleme! :???:
|
Quote:
Ar fi fost interesanta intradevar comparatia intre viteza ta si a lui daca mergeau toate cum trebuie... |
2 Attachment(s)
Cateva din vitezele inregistrate la eveniment :
|
opel-urile astra 2.0T ce bine s-au situat.
suprele au fost supreme. dar dz1 cu supra pe ce loc s-a clasat, sau masina s-a defectat de la prima cursa? |
incredibil o americana deabea pe locul 6
|
ai desfacut motorul? ce surprize ai gasit?
|
Quote:
O seiba de la o axa cu cama si-a luat zborul, o piesa de 1,50 EUR !!!! |
Quote:
|
Pacat!
Poate ca data viitoare lasi masina in pace te plimbi cu ea de testare inante de cursa si atunci succes. |
Quote:
Eu mi-am facut-o cu mana mea, trebuia sa recunosc ca timpul nu imi ajunge si nu aveam atatea batai de cap.... Acum saptamana viitoare este gata din nou dar fara stress de data asta, poate mai prind ceva asemanator pana la iarna.... |
Din nefericire se cam intampla situatii de genul asta, chiar eu am trecut prin asa ceva.
Eram disperat sa ma duc cu STI-ul sa ma dau la KOE in Ungaria si sa obtin un podium, pentru ca puteam. Pot sa spun doar ca ma bucur ca masina(turbina) mi-a cedat in primele teste facute in Romania, altfel ma duceam cu platforma si veneam cu ea in batista de acolo. Acesta este motivul pentru care atunci cand imi fac o masina timpul nu ma mai preseaza, daca cineva e insistent in mintea mea ii mai dau o saptamana de lucru in plus. Graba strica treaba! |
Ce face omul cand are nevoie de aceiasi adrenalina ca la Supra si Supra nu merge???
Asta am facut eu :) https://www.youtube.com/watch?v=-_J4U...eature=related |
deci bine ca n-am supra sa-mi vina idei dastea :lol:
ps: s-o filmezi pe donsoara daca o plimbi cu masina :D |
Quote:
|
"- ciao, [io ,acum] pe unde-o iau ? " :lol: ..reactia tipica dupa primul salt :)) .. sunt sigur ca ai sa devii dependent si la fel de sigur ca-ti permiti ca timp (si costuri) un brevet care sa-ti permita a te simti absolut liber :D..
Bravos Virgile :D ! Eu unul ma bucur tare cand vad un roman care nu alege ca si distractie , vreun gratar plin de mortaciuni ...ca noi romanii, asta consideram...distractie...nici nu obosesti,nici nu ai nevoie de un psihic sanatos...doar de burti umflate si cur mare care sa suporte a zace pe vreun scaun cateva ore ..:lol: ..suntem jalnici, dar ce-i mai tragic e ca nu constientizam asta ..:))... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning