![]() |
Re: DE CE URAM FEMEILE
eu am observat o chestie: nu le pupa in c_r, da-le suturi acolo, o sa devii atractia numarul unu pentru ea daca nu sari calul...
|
Sau ignora-le. :lol:
Daca stie ca o placi si incearca sa se intinda cu gluma, ca sa te joace ea cum vrea ... daca o ignori complet, ai sa vezi ca se cam urca pe pereti. :D Asa am facut eu cu o fosta. Ma culesese pe mine de nu stiu ce site (gen hi5), locuise in cartier cu mine (eu nu stiam asta), cred ca ii paream cunoscut. Ma ia gagica la 2-3 masline pe messenger si i-am taiat-o scurt: hai la un suc, m-am saturat de stat in casa. Asa mai vorbim si face 2 face. In ziua aia, chiar nu ma interesa tipa atunci, ci aveam chef sa ies. Accepta locul de intalnire, numai ca la capitolul timp ... a intarziat 10min. In general, cu fetele la intalniri sunt ceva de genul: sfertul de ora academic dupa care zbor. Ajunge ea, isi cere scuze ca a intarziat, iar eu ... mai de sus asa i-am raspuns: N-ai intarziat, te-ai incadrat in sfertul de ora academic. Dupa 5 minute decolam. M-a urat 2 zile pt cuvintele alea ... dar nu realizase ca orice alt tip nu i-ar fi spus asta ... asa a ajuns sa i se puna pata pe mine ... intre timp s-a dus dracu' tot. Am intrat la belele amandoi, apropiatii stiu la cine ma refer cand spun de o domnisoara logodita. :D Un timp n-o suportam. :D O uram pt simplul fapt ca incerca sa se joace cu mine, dupa aia am ignorat-o complet. Acum vorbim, vrea mai mult. She cannot be trusted, sunt rezervat si nu dau cu piciorul unei relatii de 8 luni cu o persoana care tine la mine, chiar daca nu este un fotomodel. Imi place de actuala ca a fost mereu alaturi de mine la greu, e mai mare ca mine si orice tip are o dambla de genul asta. Am spus-o si o repet: URASC FEMEILE CARE ARATA BINE SI INCEARCA SA PROFITE DE ASTA PENTRU A ISI BATE JOC DE BARBATI. |
asta pentru ca exista o multime de l_b_gii care ar renunta la orice urma de demnitate sau orgoliu doar sa se paotalauda celorlalti l_b_gii, prietenii lor, ca au iesit la un suc/au statde vorba/au numarul de telefon al respectivei "dive"...
|
acum un an aproximativ ma cheama un prieten... sa ii repar calcul unui alt prieten comun care e pe la parnaie (a jefuit o persoana de 3x, dar a 3`a oara l-a prins :))))))))))) )neavand ce face am acceptat.am ajuns la locul cu pricina si.... ce sa vezi, individul avea o sora :D (stiam de existenta ei dar nu o cunosteam)am ajuns... numai cu gandul la calc nu mai eram eu.....in fine.. ii fac calcul si ii cer numarul tipei. a 2-a sau a 3`a zi iesim.un suc, o vorba etc nimic special. la vreo 2 zile ma duc la ea.... am incercat sa o pup si am luato in brate si am picat pe spate cu ea pe pat....fata a interpretat ca vreau sa i-o trag.s-a suparat... ne`am luat la revedere. dupa cateva luni iar ies cu ea, mergem la mec si ma suna ceva tovarasi sa iesim intr`un club. am luat maimuta si am plecat inspre ei.pana la urma am ajuns la biliard.ne acomodam noi....se incinge joaca si sa vezi surpriza. incepe maimuta sa`si dea in petic, karata, figuri amenintari fata de prietenii mei etc etc.salbatica in adevaratul sens al cuvantului. pe urma, ca o dor picioarele (avea vreo 3 kilometri de picioare :D numai acolo ne utam toti) ca vrea acasa etc. am plecat toti acasa ca nu mai vroia fufa sa stea... cand sa iesim i`mi zice ca ea nu merge decat cu taxiul.m`am simtit ca dracu toata seara cu ea de cand am iesit, dar nu am vrut sa arat fata de nimeni, am zis ok. sa vezi taxiu :D si am dus fata acasa pe jos, si nu statea aproape. pe drum ne`au fluierat cativa borfasi de cartier, ne`au alergat ceva caini maidanezi (eu mai bagam si strambe: "au!!! ne musca astia ca sunt in haita, fugi :)" )am ajuns la ea la scara, am lasat-o acolo si mi`am scos telefonul din buzunar si mi`am chemat taxiul de fata cu ea :D normal ca pe urma nu a mai dat niciunul nici un semn de viata.... asta pana acum cam 2 saptamani cand tipa s-a gasit sa`mi faca un compliment pe mess (eu o stersesem de mult).s-a bagat ea in vorba cu mine si de la una la alta am inceput sa vb.am vb la inceput de sanatate... pe urma..ca pe unde ies, i`am zis ca am fost la snagov joi la un gratar si o baie si ea ca de ce n``am luat-o ca venea cu o prietena etc. acum sambata sa iesim eu cu un prieten si ea cu o prietena.din motive ca prietena ei a avut ceva treaba si nu a mai putut veni am amanat. chestia e acum...ce sa fac, celelalte 2 iesiri pot spune ca au fost 2 mari esecuri,sa mai incerc? m-a pus pe ganduri. tipa e salbatica si cam... nesocializata dar e buna rau detot :D
|
incearca ... fufu ... si trimite-o acasa ...
la felul cum s-a comportat cu tine ... numai atat merita. :D |
vacaroz, doua sfaturi: 1) da-i verde, ca nu merita; 2) scrie in sufletul meu corect, ca e greu de citit :lol:
|
Quote:
tavaleste daca merge..daca nu...mai sunt altele care isi doresc asta...;) |
momentan, pentru ca nu vrea sa recunoasca faptul ca nu poate sa traiasca fara mine si vrea sa ma mai fiarba putin.
|
Quote:
Dar nu o mai urasc ... m-am obisnuit cu ideea si nu mai par interesat de ea. ;) |
Quote:
|
dupa 1 an jumate, o cunosc mai bine ca pe mama...
sta si se zvarcolesti in pat si plange, de 2 ori mai tare decat mine :P dar ce sa i faci, e incapatanata. acu vine rezolvare (sper) din partea mea. pt ca suntem certati din cauza mea, si tot imi reprosa ca nu o cer de sotie... vreau s o fac acum, vreau sa ma duc cu un inel la ea.. dar problema este, cum ii cumpar unu potrivit, ca marime ? |
Quote:
|
Quote:
Daca el e "fiertul" atunci ce rost are sa nu recunoasca daca amandoi vor?! Don't you see? Majoritatea faceti la fel. Si dupa aia aruncati pastila asta "nu vreau sa i se urce la cap." Nu zau?! |
Quote:
Nu conteaza daca inelul este un pic mai marisor se poate schimba...conteaza mai mult cuvintele care i le spui in timp ce-i dai acel inel, care de fapt nu e decat un simbol de a cere in casatorie... P.S. convinge-te singur daca intradevar esti pregatit pt acest pas si nu o face doar pt ca te preseaza ea!!! P.S.2 oricum multa bafta si casa de piatra!!!!:dance: Quote:
Asa sunt fetele(nu toate) pt unele e mult mai usor sa`si exprime sentimentele.... |
Hmmmm....vad ca aici se dau sfaturi bune. Poate ma ajutati si pe mine. Povestea: ea proaspat despartita dupa o relatie de 2 ani in care a suferit si nu mai are incredere in baieti. Eu...mort dupa ea. Ea in vacanta in Onesti, eu in Brasov ca am de terminat practica. Nelamurirea: o sun imi vorbeste cu o oarecare indiferenta (mie mi se pare cam exagerata indiferenta asta) ceea ce ma roade destul de mult. Ideea e ca nu vreau sa renunt asa usor la ea,DAR nici nu vreau sa trag de unul singur la caruta. Intrebare: sa continui pentru ca o bantuie trecutul si se lasa mai greu convinsa, ori sa ma las de meserie si sa incep sa o urasc pentru timpul si nervii consumati?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning