![]() |
Re: Masini modificate din Craiova
Quote:
alta curiozitate :))) jantele pe cat sunt ? |
Quote:
|
si o curiozitate de-a mea,
ziceai ca motorul de pe mic trage ceva mai bine decat asta de pe cro, de ce nu ii faci transplant? |
Quote:
|
Quote:
si mai dormi..ca e tarziu! |
Quote:
|
Quote:
|
Scoate-o la o tură, că n-am stare în casă :)
|
Quote:
|
Nu a vazut/fotografiat nimeni un Ferrari F360 Challenge Stradale cu ceva elemente de la Hamman ? In cazul in care il prindeti v-as ruga si eu sa il puneti aici ; se afla de aprox o saptamana la voi in Craiova.
|
Dacă e roşu, l-a fotografiat cineva, dar în viteză şi nu se vede mare lucru :lol:
|
Gabi,ala rosu care l-am pozat eu era F599 fiorano :D
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
Salutare la toti ...
Din intamplare am aflat ca s-a adus vb aici pe forum de Ferarri-ul Modena.... Masina nu este Challange Stradale din pacate....este un Modena F1 putin usurat....cu cutie de viteze "F1" cu padele....scaune scoica reglabile de carbon....roll-cage.... Ceea ce are in plus este body-kit-ul de la Hamann Motorsport...compus din adaos bara fata Carbon....difusor spate Carbon...praguri Carbon.....Eleron Carbon (nemontat pe masina)....Jante forjate Hamann 8x19 pe fata si 12x19 pe spate cu anvelope 235/35/19 pe fata si 355/25/19 pe spate !!! Evacuare Hamann... Tot kit-ul de la Hamann a costat 28.000 Euro... Masina este la mine in curte....asa ca toate cele spuse mai sus ....sunt din sursa sigura ca doar na.....stau toata ziua cu ochii pe ea :D Printre altele masina este vanzare..... 83.000 Euro..... Pozele le aveti mai jos.... |
:shock:...belea masinuta! Succes la vanzare, sa ajunga pe maini bune! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:38. |
- Copyright 2026 4Tuning