![]() |
Re: My KYS !!
Quote:
|
da e 'urataa' deunde mie imi place foarte mult e singuru logan asa care are kit unic adica nustiu daca mai are cineva dar altele au chituri la fell am vazut multe la fell de asta e diferit asa imi place
|
1. nu e niciun kit sunt barile de la mama ei..
2. mai e un logan ca , KYS...acela fiind B 48 CUP...;) |
C U P e stil Rally... :)
Pe viitor incerc s-o fac si mai urata ... :) |
1 Attachment(s)
Kys tata...te superi...:rolleyes2:lol:
cat de urata??:)) nu kit-uri dastea de 2 lei..:) ideal e sa fie cat mai originala..;) important ar fi sa faci cv si p la motopropulsor..:> |
dc sa ma supar nenea?? :)Mersi mult ...insa am oroare la jante negre pe Logan :) Poza ta nu face altceva decat sa-mi confirme "ideea" :)
in plus..partea de la proiectoare am vrut s-o fac si eu, cred ca ti-am zis, insa am vazut f multe masini asa..si-n plus ii cam elimina un pic stilul clean pe care l-am adoptat! |
eu zic ca da mai bine asa:-?
|
e bestiala masinuta :-"ai facut o treaba buna
|
sta cam funky grila aia...
de ce? |
trebuie refacuta! "meseriasul" care mi-a "finisat-o" a pus chit de finisaj doar unde era lucrat - nu pe toata suprafata grilei, ptr a fi uniform.
In alta ordine de idei , lamela de sus mi-a crapat-o, ptr ca el a considerat ca , sa muti bara de colo-colo merge si daca o tii de grila nu e nici o problema - am dus-o perfecta am luat-o crapata cu mentiunea ( ASA ERA )...Of..nici nu vreau sa-mi amintesc ! - am grila de refacut - am barile de revopsit ( se dadea mare vopsitor si mi-am gasit barile la uscat in capita cu fan ) si seara se vad barile parca a dat cu sprayul. - am portbagajul de refacut ( mi-a crapat cam 1 cm in ambele colturi ) ptr ca meseriasul care mi-a finisat mi-a slefuit toata fibra din colturi ... Stau si ma gandesc daca se merita sa le fac anu asta. M-ar tenta sa le refac la anul cand se va face si testul mai dureros ( trecerea de la cald..la rece..la inghet si dezghet ) Numai bine baieti , |
pacat de lucrari si de bani.....portbagajul e facut la ghetto?:rolleyes2
|
asta e....se mai intampla! asa e cand incerci sa faci ceva mai unicat :) E bine ca se vor rezolva in timp...
Portbagajul da...dar finisarile, atat la portbagaj, capota si grila sunt facute la niste meseriasi de 2 bani. |
stiu eu vre-o 2 tinichigii suuper super buni...;) daca te-ar interesa:rolleyes2 unu e si faimos printre DRT-isti:>
|
Ii sta mai bine cu jantele negre sau iar sta bine cu jantele matrix custom.
|
Kis-ule o sa vina iarna mai bine vopseste barile la primavara, portbagajul la fel...o sa vina geru`:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning