![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Quote:
(glumeam) Felicitari de MCV, acum ai machete la masinile adevarate. Poate ii faci si la asta o poza langa Loganul adevarat. ps: nici nu stiam ca Norev produce Dacii, mai ales apropiate de scara 1/43. Nu de alta, da' ma tenteaza si pe mine :lol: |
Quote:
Vrei să mă faci să-mi iau și eu machetele care-mi lipsesc?:lol:Soon...:oops: Vezi de ce m-am lăsat de alcool, dacă sub influența lui voiam să mă iubesc și cu asta mică(Bubu), ce ieșea?:lol::lol: Te aștept să mi le arăți pe viu.;) |
1 Attachment(s)
@ Racer : Multumesc man! :) O sa ii fac dupa ce ii pun numere! Ma gandeam sa ii fac geamurile negre dar asa cu geamurile clare se vede frumos in interior (7 lucuri ca cel real)! :) Nu prea este apropiata de 1/43 asta, este 1/64! Daca intri pe dacia.ro o sa gasesti acolo machete la toate modelele Dacia, chiar la scara 1/43! ;)
L.E.: un pic preview ... :) @ Manu : Nu e tot aia ma, ca am dat bani pe ea! :oops: Hmm ... betiv mic! Iesea o orgie anglo - saxona cu tine si teava de esapament! :lol: O sa ti le arat pe viu cand o sa ne vedem! ;) Promit! |
foarte foarte tare poza ! :D
|
Ai pus poze cu MCV-ul, in sfarsit:-)
Arata superb amandoua;-) |
Quote:
Quote:
|
E superba poza, poate faci una asa si la ZuZu cel mic (Matiz-ul)
|
Foarte tare sa ai machetele masinilor tale reale. Imi place mult cum ai facut Matizul.
|
11 Attachment(s)
Porsche 911 Speedster (1989), 1/18, Maisto (cred ... pe macheta scrie numai made in Thailand)
- curatat interior + motor + portbagaj (mult mult praf) - vopsit jante (erau decojite) - polishat vopsea - lipit geam (crapat de la minunata posta) - mai trebuie sa fac rost de oglinzi :rolleyes2 Multumesc ancalex! |
:yikes::yikes::yikes::nervious: nu vrei lancia pe ea?:D
|
Frumoasa achizitie!:shock:
|
Quote:
Quote:
|
Frumoasa masina... pentru siguranta buzunarului tau sper ca ai dat putin pe ea ca are o stare.... ihhh proasta!
|
Nu are chiar o stare foarte prosta ... si am dat pe ea cat am considerat eu ca merita! ;)
|
13 Attachment(s)
Pana este gata "Porcul" negru, prezentam una calda ... (multumesc Dragos)! O masina care mi-o doresc de mult timp, pe rosu, dar din pacate pana acum numai pe verde am gasit, si bine am facut ca nu am cumparat! Deci ...
JAGUAR E-TYPE 1961, 1/18, Bburago (made in Thailanda) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning