![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Daca ma gandesc bine, nici eu nu iau ITP pe bune, pt ca am jante mai mari, desi e alta stabilitate si franare si pentru ca emit noxe mult peste limita si probabil mai sunt cateva motive, dar imi place sa cred ca nu e un pericol public...
Alex, de unde ai luat mdf? eu vroiam sa lipesc mai multe placi de parchet stratificat, dar cred ca e prea mare chinul si rasul in acelasi timp :D si unde le-ai taiat, ca as vrea si eu :P ... |
Quote:
|
ca de obicei, s-o luam pe rand:
-la itp nu m-a intrebat nimeni nimic de manerele astupate, spre surprinderea mea, si nici de jante, nici de stopuri...problema care a mai ramas este un bec de pozitie pe care il voi rezolva cumva, nu-i gasesc traseul -initial nu-mi iesisera bine franele (pe spate dreapta, la frana de mana) - cu rotile de 12, dar cu cele de 15 (:!: :idea: :?: ) mi-au iesit ok. -pe de o parte are dreptate omu' in legatura cu improvizatiile si nedurabilitatea...insa in legatura cu estetica, am zis deja ca vor fi schimbari, iar daca nu iese bine, o iau de la inceput. -in mare, este cam prima critica mai aspra, dar e binevenita...mai astept si alte pareri contra, ati vazut ce rezultate au dat ele in cazul lui Robert-TAU;) - ma refer la inceputurile masinii lui... -multzam DAC-ule pentru sustinere!:D |
2 Attachment(s)
am mai facut niste schite, din care atasez 2...unul dintre ele este inspirat dupa un renault modificat, iar celalalt este un mare SF :lol: in schimb lucrez la o alta schita care imi place cum se contureaza, voi pune poze cand reusesc desenul dintr-un unghi care sa va lamureasca
oricum, cel la care lucrez in prezent este copiat dupa NFS U2, iar spoilerul este cel imediat dupa modelul "crank" (pentru cunoscatori), parca "storm" se numeste... |
eu zic sa le dai draq pe amandoua astea ca-s urate cu spume pe tico fara suparare :) in nfs u2 ai idei bune..pacat ca nu prea multi se uita acolo,mai ales cand ai si o masina care se gaseste acolo ! oricum parerea mea e sa stai pe banca iarnaasta..3-4 luni ai timp sa faci ceva deja cu barile pe care le ai ..plusi nterior..mai o afacere mai niste banuti te descurzi..iar la primavara sa nu mai auzim ca vrei sa rotunjesti...da-le draq ca nu ai cum sa multumesti pe toata lumea,e de ajuns ca tii cont de unele sfaturi si ca iti place tie! :)
|
astea 2 erau doar niste incercari esuate pe foaie (spre deosebire de bara la care lucrez acum in realitate, care este un...esec palpabil :lol: )
apreciez comentariul de mai sus, e foarte bine punctat ! mai bine de atat nici macar eu nu puteam sa o spun (nu ca as fi eu mai destept decat altii.....dar eu sunt in mijlocul "problemei" si, teoretic, ar trebui sa stiu cel mai bine cum si in ce fel :lol: ) am prins vreo 2 zile foarte friguroase si incarcate cu munca, deci mi-a mai pierit din avant...nu mai fac desene, ca e scumpa si hartia :lol: si daca mai prind cateva ore libere pe saptamana, imi termin bara de fata, poate pe urma si pe cea de spate...si ma mai ocup si de pregatirile de iarna (antigel, ITP :!: etc.) PS: presimt ca in weekendul asta voi circula legal :lol: :lol: :lol: |
sa te auda dumnezeu ma si sa iti iei dumnezeului ITPu' ca mi s-a acrit mie de cand tot te straduiesti :D MULTA BAFTA
|
9 Attachment(s)
Quote:
Ca sa il pot lua, am pus la punct luminile de uz permanent (pozitii, faza lunga/scurta, stop pe frana) iar pentru lampile ceata/mers inapoi, am montat doar lampile, fara sa le mai fac sa mearga...asta pentru ca voi monta cele 2 proiectoare in spate, dar pe alta bara... De asemenea, deoarece ieri dimineata am fost mai intai respins pentru dezechilibru frane pe spate, am schimbat sabotii, si pentru ca tot trebuia sa dau un ban, am zis sa fie FERODO, asa cum m-am laudat mai demult....acum vreo saptamana imi cumparasem si placute de frana, tot FERODO, si nu le-am montat inca, astept sa-mi iau si discurile Brembo de care spuneam, si poate si amortizoarele Monroe pentru fata... Am ramas ieri blocat cand am vazut ce frane am :lol: , cablul de la frana de mana era aproape intepenit, acum e ok, iar sabotii vechi nu calcau corect, erau dereglati...cei noi nu si-au facut inca rodajul, dar cand am tras frana de mana ca sa fac proba, s-a intors masina de nu mi-a venit sa cred.....in trecut, nici pe zapada nu reuseam asa ceva cu ea :lol: . Si ca sa nu fie totul ok, roata de pe spate dreapta loveste rau de tot in aripa, la denivelari mai mari....drept urmare, chitul a crapat si arata jalnic, trebuie sa rezolv cu fibra (adica sa dau chitul jos si sa bat fibra). Va place noul meu DVD? (glumesc) :lol: Personal, cel mai mult ma incanta penultima poza, unde apare data de 03.11.2008 :lol: |
alexxxx tre sa dai roatele astea ca nu-i fac bine la ticoletz...
de unde ai luat ferodourile ?? si discurile brembo ? need some infoz mate , see u o mess. |
Quote:
ferodourile de fapt nu sunt ferodouri, sunt componentele cu totul (saboti si placute), FERODO e marca...stiu cel putin 2 locuri in CT de unde poti sa-ti iei, sunt 600 mii placutele si 900 mii sabotii...discurile Brembo inca nu le am, le voi achizitiona cate unul, cand fac rost de bani, si pana atunci nu montez nici placutele (sa fie totul nou), mai ales ca actualele placute inca sunt destul de bune... ai avut vreo problema cu rotile tale? sper ca nu :???: intr-adevar demarajul e mai greu, dar merita...zic eu iar in legatura cu fisura (craterul ala) din portiunea aia chituita, o voi rezolva cand voi avea loc si timp...numai ca dureaza procedeul cel putin 2-3 zile, fara finisaje, pentru ca mai intai tre' sa dau alta forma cu....chit :lol: si apoi sa copiez forma (matrita) si abia la sfarsit evazarea finala...e ceva de lucru :rolleyes2 si cand ma gandesc ca am 4 roti... |
Quote:
sigur ai frane?:evil: |
ma tem ca acum, daca pun frana in fata ta, n-ai cum sa mai opresti solenta aia a lu taticu, pe al carei volan il invarti tu...so, if u see my ass in town, please don't kiss it, u little ... :censored: ... !
|
azi mi-am comandat bujii NGK si discuri de frana ATE (sau ATI? cum le zice?)
maine le primesc si revin cu poze brembo erau muuuult peste bugetul meu, in conditiile in care mi s-a spus ca sunt cam la acelasi nivel calitativ, brembo si ate/ati...voi ce stiti despre cele 2 firme? am cautat initial discuri perforate, dar...n-am gasit imi puteti recomanda niste fise bune? |
ATE am avut si eu si sunt super ok.
fise bune... eu pana la urma am cumparat fise originale de la autodaewoo(punct)ro |
fise siliconice Tesla..super bune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning