![]() |
Re: ShadowCrew - club timişorean
Din pacate clubul ShadowCrew s-a inchis. Multumim tuturor oameniilor pe care am avut placerea de a ii cunoaste prin intermediul acestei pasinuni
|
si nu ar fi ok sa "deschidem" un alt club,macar virtual daca nu si fizic(pentru show-uri)
din pacate la noi in oras s-au format genul bisericutelor,un clan al smecheriilor,al unora care iau la rost pe oricine,mistocari si etc evident nu am treaba cu ei,sa fie sanatosi dar ideia de club,ii alta pentru o aceas pasiune acea de tuning si ar fi doritori pentru genul de adunare,schimb de opinii,discutii si etc dar din pacate nu are nimeni initiativa sa formeze ceva pentru cei cu adevarat doritori de colegialitate si pasiunea pentru tuning |
cauti anturaj boss ? esti primit si in clanul butoane daca sti sa rogi frumos :D
|
Quote:
mersi am eu anturajul meu,vorbeam in mod general,atat in legatura cu clanul butoane sau fratii zmei,sincer nu mersi,prefer pe jos,bicicleta sau orice numai sa nu inpart aceas pasiune daca ii vorba de oameni de genul,sincer sorry stiu ca replica ar fi ca nici nu m-ati primi,sau alte chesti de genul dar nu ma intereseaza va las in lumea voastra,spor;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning