![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
1 Attachment(s)
undeva prin buzau, ieri
|
Poate ca se referea la mustang ca animal:lol:.Ca dacia aia va ajunge la performantele mustangului cand o sa faca plopu' pere:wink:
|
poate ca plopu` lui face deja mere, pere, dude, lapte, iaurt, salam si alte alea :))
|
Hmm.....Cum au crescut????lipite cu scotch?sau legate cu sarma???Bine m-am exprimat gresit.....CAND O SA IMI VAD EU CEAFA FARA OGLINDA SI FARA TELESCOP.......;)
|
1 Attachment(s)
Opel astra Bertone.. in costinesti... mai avea si extrem de multe abtipilde cu sparco.. dar nu am mai stat sa pozez... (se observa pe oglinzi)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
florin capsunaru!!!!!:D:D:D
fiti atenti la asta ( sper ca n-a mai fost) a mai fost ... dar nu conteaza:)...blowwind |
e naspa intentia de a face o dacia BMW dar nu pot sa nu remarc ca se imbina foarte bine, deci a fost facuta cu simt de raspundere, nu prea sunt lufturi :)
|
4 Attachment(s)
A mai fost si inca de cate ori.
Poza pusa de Sasha_z in postul #799 e sub orice critica. |
Quote:
|
Asta chiar e o idee buna:))
WTF???Lada aia arata mai bine cum era ea innainte.Da ornamentul de toba imi place la nebunie(plasa anti tantari)Ce mai urmeaza?geamuri termopane??? |
o fi catalizator sub forma de sita :D
|
1 Attachment(s)
pun shi eu ceva... SEXY FOC
taxi de constantza:P |
1 Attachment(s)
Geniala ideea chiar imi place.
Insa ma mir ca nu a pus inca nimeni poze cu probabil cea mai oribila masina existenta la ora actuala. Iat-o. |
sifonier cu 4 rotzi :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning