![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Quote:
moama ai scris cu litere mari de park zici k loganul ar fi o racheta si cielo ar fi un trabant intra u intro curba q 100km/h cu cielo si intra u in aceeasi curba cu loganul tot cu 100km/h si sa vedem pe urma ce zici.si fac pariu k dak iesea cielo aq era la fel k la logan #virtual tuning #cielo S2000 #tuning-uri k la logan si altele veniti fratilor q picioarele pe pamant |
Quote:
buhaahhaaa. 7 la suta e mult la 1.4? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care este intrebarea?
|
Quote:
|
sincer...nu stiu...cred ca la stabilitate cielo si loganul sunt cam la fel,dar aceste doua masini nu au fost concepute pt mers agresiv,trebuie sa stii ce iti cumperi si sa o conduci in limitele ei de siguranta.pana la urma cred ca m-as simti mai sigur tot in logan,am vazut cateva lovite si in interior aratau destul de bine (protectia pasagerilor conteaza,nu si exteriorul,tablaria)
|
Quote:
|
Quote:
mai documenteaza-te si dupaia vino cu un raspuns.... |
bai fratilor..........terminatio ca nu compari cielo cu loganul ,mai ales cel de 1,6 .eu unu sunt f multumit de logan (tinind cont ca e o masina rom )ce vroiati sa scoata dacia in col.cu renault de prima data ceva gen ferari???si in leg cu viteza la logan eu unu am mers cu 165km/h si se comporta bine ,las ca in aproape 2 luni il fac eu cum trebe si am sa va aud atunci ,cat de curand va arat si poze ,si veti vedea atunci ce iese dintrun logan
|
Quote:
:oops: |
maicamea conduce de la firma un cielo din 95 si e pe injectie ;)
|
Quote:
|
toate daewoo cielo sunt pe injectie multipunct atat ca sunt cele executiv tot pe injectie dar cu 16valve.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning