![]() |
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
Nu am foarte mare experientza de "viatza" si de aceea imi este foarte greu sa-i spun unui om care a fost ca un parinte cateodata pentru mine, cu care am "alergat" si ne-am ajutat reciproc, cu care mi-am petrecut o parte din viatza .... DUMEZEU SA-L IERTE !!!
Micutzu mi-a dat o hartie de 5 dolari si mi-a zis ... "Asta pastreaz-o fratele meu, a sfintzit-o mama la Biserica, o sa-ti poarte noroc!" o sa o rup in 2 si jumate o s-o "las" cu el iar cealalta o sa ramana la mine ! @ SEBASTIAN SUNT CONVINS CA MULTA LUME NU STIE PENTRU CE AM FACUT ASEARA COLOANA DE CATZIVA KM DE MASINI !!!! CAM ASTA E MOTIVUL SI POATE AR TREBUI SA CITEASCA TOTZI ASTA !!! Cu totzii ne dorim un loc amenajat pe care sa ne putem masura masinile, sa ne varsam nervii pe tot traficul infernal din oras, UN LOC IN CARE SA ALEGEM VIATZA, NU MOARTEA !!! Dupa parerea mea, dupa ce va fi un astfel de loc, totzi teribilistii si vitezomanii care vor fi prinsi de politie in oras sa fie drastic sanctionati, insa pana atunci nu avem decat sa ne riscam viatzile noastre si ale celorlaltzi printre strazi ! OARE VIATA ARE PRIORITATE ? INTREBARE PENTRU POLITIA ROMANA SI MAI SUS R.I.P. MICUTZU - NU TE VOM UITA NICIODATA SI VEI RAMANE IN INIMA NOASTRA ACOLO UNDE-TI E LOCUL !!! |
RIP!
Nu exista cuvant care sa-si aibe locul aici. Am inceput sa schimb treptele la 2000rpm, mi-a trecut de viteza, de tot! Din pacate nimic de facut pentru el :( O melodie care i-ar fi placut! Felul in care isi dorea el sa fie MR-ul! |
ce a fost aseara nu se va uita curand......
|
Nu l-am cunoscut asa ca nu o sa bat campii aiurea. A murit un om, un om tanar care avea inca foarte multe de facut. Ramane ca MR si comunitatea 4tuning sa ii implineasca dorintele legate de lumea curselor.
Capul sus cei care i-ati fost prieteni si il cunosteati, din pacate nu ma numar printre voi, D-zeu ii ia la el numai pe cei mai buni dintre noi. As vrea sa inchei scriind ceva destept dar nu imi gasesc cuvintele. Odihneste-te in pace Micutule. PS. Aprindeti o lumanare si din partea mea |
R.I.P Micutule.....un mare om,cu o inima si mai mare....a apus o stea dar a ramas o legenda....Sper ca cei care am ramas sa continuam ce si ar fi dorit el....sa ducem lumea curselor la un alt lvl ..cel legal.
Sa te odihnesti in pace Micutzule!:cry: |
nu lam cunoscut personal da il stiam Dumnezeu sal ierte . poate in lumea curselor va FI DEDICATA celor trei TXA -UL ,GAM-ul si MICUTZU.CONDOLEANTE FAMILIEI
|
primu'l om pe care l-am remarcat cand am ajuns la o cursa organizat legal a fost MICUTZU. SI DE ATUNCI MI-A RAMAS IN MINTE CA MICUTZU ALA CARE DA STARTUL DE FIECARE DATA .
CONDOLEANTZE FAMILIEI CARE VA AVEA O MARE DURERE IN SUFLET DE ACUM INCOLO CU RESPECT ANDU TRA (X-TEAM CONSTANTA) |
http://www.protv.ro/stiri/social/un-...ai-banaru.html despre ce am facut cu totii, in memoria lu` Micutzu aseara...Dumnezeu Sa-L Ierte !.... Legendele raman Legende !!!
|
Rip..............
|
poate k ar trebuie sa scriem o mare carte despre Micutzu, o carte care sa le foloseasca si celor care vor veni dupa noi, pt k omu asta merita multe...
Haidetzi sa facem ceva pt viitor, pt k sunt sigur k si el sa gandit la asta |
3 Attachment(s)
cateva secvente...frumoase in amintirea lui... :(
|
R.I.P. Micutzu
Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!! |
N-am cuvinte...Dumnezeu sa te ierte frate. Sa iti fie tarana usoara si sa ai grija de toti prietenii tai de acolo de sus.Dumnezeu SA TE IERTE :(((
|
Am urmarit acest topic in fiecare zi, dand refresh cam o data la 20 minute.... Inca de-atunci, de la primul post, am vrut sa scriu si eu, dar nu mi-am gasit acele cuvinte mari, pe masura, pentru a le folosii la exprimarea respectului fata de acest om si fata de ceea ce a facut el pentru lumea curselor de la noi din tara. A schimbat multe lucruri si a educat spiritul curselor, ducandu-le la un nivel inalt. A murit crezand intr-o cauza nobila si dorind un viitor mai bun pentru noi toti, acum cred ca poate este de datoria noastra, a tuturor, sa incercam sa facem macar acea "pista legala".
Aseara s-a demonstrat ca suntem o comunitate puternica, si de-acolo, de sus, sigur ne-a vazut si este mandru de ceea ce a lasat in urma lui. Odihneste-te in pace Micutzule! RESPECT! |
M-a invatat ... prea multe, era un om de nota 10 de la care am invatat prea multe... n-am apucat niciodata sa-i multumesc cum trebuie pentru cate am invatat de la el si asta regret cel mai mult.Cuvintele nu isi mai au rostul,duminica am fost pe plevnei sa aprind o lumanare.. nici n-am apucat sa cobor din masina si am izbucnit in plans,Dumnezeu sa-l ierte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:19. |
- Copyright 2026 4Tuning