![]() |
re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)
ai dreptate gabi....eu i-am dat 155...
|
Quote:
|
Quote:
|
lord_wader nu mai are rost sa discut mai departe... si era seara oricum.
|
Quote:
|
Quote:
|
daca ai scapat doar cu atat e bine
|
155 km/h(150 in carte) la 5700 de rpm, tr 5-a,cutie 8*33.Motor 1.6(1557), 53 kw, viteza verificata cu ajutorul unui Hyundai Accent 2007, care circula in spatele meu, pastrand o distanta constanta.La 5700 de rpm, turatia motorului crestea, deci se putea si mai mult.
|
RRedman daca o ai pe gaz tind sa te cred putin...altfel NU...poti sa-i dai foc si la 5700 de ture nu ajunge in tr 5 pe benzina....
|
Nu am nici cea mai mica intentie sa mint aici, ca am masina racheta si se duce la turatia aia...Pur si simplu, la viteza aia, atat imi indica turometrul.Avand cutia cu grup scurt, viteza maxima este la o turatie mai mare si pana acolo...motorul urca mai usor fata de alte cutii care au fost montate pe Dacia 1310.
Prin postul meu, nu vreau sa subliniez faptul ca "vezi ce fuge Dacia mea?", nu!e doar un fapt constatat atunci cand am calcat-o, pentru a-i descoperi limitele. Nu e singura masina pe care o am, nu e singura Dacie cu care am mers pana acum.Nu sunt impresionat de performantele ei. |
Stii oricum ca nu e viteza reala.....o marja de eroare tot este ca si la hyundai de altfel(nici la ala nu indica cu exactitate)....
|
Quote:
|
sigur ai turometru defect..schimba-l...un turometru in mintile lui n-o sa-ti treaca la o berlina de 4200 in tr 5 NICIODATA...ia aminte ce spun
|
Atunci ce turatie estimezi tu la viteza de 155 de km/h?Tu ce cutie ai?
Turometrul functioneaza bine, numai ca e posibil la turatii mai mare sa aiba o eroare de 200-300 de rpm...mai mult nu cred...defapt sunt sigur de asta... Cine are o cutie cu grup 8*33, il invit sa-si spuna o parere vis-a-vis la turatiile la viteze mari in treapta a 5-a. |
fratilor eu cu 130 pe autostrada aveam aproape 5000 de ture si diferenta intrea a4a si a5a la mine este de 500 max 1000 de ture
deci la viteza constanta de 70 80 diferenta dintre trepte este de 500-1000 de ture nu mam uitat cu exactitate dar oricum la a5a am grup scurt rau.... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning