![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
salut . Nu ti-ai mai pus EVL la nr ? :(
|
poi din poze reiese ca si-a pus bsd...felicitari ptr masina santos...sa te bucuri de ea si la catzi mai multzi km...asteptam niste poze in stilu tau cu produsul finit :)
|
Quote:
|
da stiu...vazusem mai demulta aia...credeam ca sa razgandit sau cva...si erau si numerele alea pe masina....scuze
|
Quote:
|
La niste poze asha randrey te bagi?:rolleyes2 8)
|
Hai trezirea puturosule!Te-ai vazut cu masina gata si nu mai pui poze?Hai cu poze de la munte:lol: !
|
am facut o buba .. :)
dupa ce am apasat acceleratia si frana in acelasi timp cat lasam ambreiaju liber.. :) la vreo 60 de secunde dupa s-a auzit un mare trosc am mai mers un pic, din nou trosc, si iar , si iar , si iar am parcat-o la o strada de unde stau eu ori o planetara.. ori diferentialul .. cine stie ce a picat.. si e un pic cam delicat.. ca stau foarte prost cu banii ,si deci o sa stau pe bara o perioada. . . |
Quote:
Si ... apropo ... unde ti-s lamaile ? :D |
rusine nu imi e , si nici nu o sa-mi fie
am luat masina asta ca sa ma bucur de ea,nu sa o tin de bibelou acum , am "gresit" platesc.. asta e .. :) revin cu niste poze de la munte un pic mai incolo , tre sa le bibilesc un pic in alta ordine de idei, masina s-a comportat foarte bine la drum lung, exceptand cauciucurile,sau jantele,nush care erau mai patrate.. cert e ca n-am depasit 120 km/h si nici nu intentionez...prea curand nu m-a incantat de nici un fel faptul ca un drum pana la munte , niste plimbarici pe acolo, si inapoi , m-a costat 1,900 doar ca benzina.. si tot asa.. cu bune , cu rele, e a mea si mor de ea |
Hai ca ai inceput bine !Te sun maine sa vedem daca putem sa o rezolvam!
|
3 Attachment(s)
1 2 3 1 2 3 1 2 3
|
-Am apastat si frana si acceleratia......asta se face la burnout......alooo Santos,,,,,, ce a facut Poc este ambreajul.....si am uitat sa ti spun ca 2,5 mananca pe paine ambreajele.......
|
Quote:
da .. de 2 zile sta nemiscata.. tot la tine o s-o aduc ca altfel vad ca nu ma descurc, ma gandeam sa nu te mai bat la cap da altfel nu vad cum pot s-o rezolv.. o sa te sun maine poimaine, si cand ai timp , o s-o sui pe platforma si o sa vin cu ea la tine p.s: daca te incanta cu ceva, a dat cu ambele roti .. si a dat frumos rau de tot :) |
un disc am eu daca te ajuta. ti-l dau gratis.
P.S. de la mine ai luat toba |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning