Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

Trickz 15-01-08 22:02

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2

te'ai gandit ca poate nu ai tu pozele bune? sau ca nu ai tu masina buna? nuuu..altii sunt prostii...

_seby_ 15-01-08 23:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by T E N N Y - E (Post 1294781)
Va Salut. Va Rog Sa-mi Faceti Si Mie Un Face Lift La Camioneta Mea. As Vrea Sa-mi Puneti Halogene In Bara Ca La Sprinter ,in Locurile Marcate Si Sa-mi Mai Puneti Faruri Ca La T4-le Alb Si Daca Se Poate Sa O Revopsiti In Alta Noanta De Albastru. Va Multumesc Anticipat.

ti-am pimpuit otzar camioneta tenny!:D

no limits design 15-01-08 23:33

arata mai bine before....

_seby_ 15-01-08 23:40

parerea ta...ii facuta in graba,recunosc ca se putea mai bine...conteaza sa ii placa proprietarului:D

frost_dani 16-01-08 16:22

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1294882)
te'ai gandit ca poate nu ai tu pozele bune? sau ca nu ai tu masina buna? nuuu..altii sunt prostii...

trickz pozele sunt f bune....iar masina are destul de mult potential de tuning in ea:) stiu eu ce zic..si stie si omul ce zice;)

HoricutzWSR 16-01-08 16:56

the master has spoken...

nu_stiu 16-01-08 17:59

3 Attachment(s)
o mica mare rugaminte am un megane` si vreau sa ii pun un vinillateral momentan, si sa ii puneti neste jante si poae un body kit ami nodest.am sa atasez poze si cu masina si cu vinilu` .sarumana` :D

nu_stiu 16-01-08 18:09

1 Attachment(s)
am uitat sa pun vinilu`

frost_dani 16-01-08 18:53

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1295960)
the master has spoken...

hori cand am zis ca stiu ce zic...ma refeream la faptul ca ce a postat el a fost f bun ca, calitate...stiu pt ca am lucrat pe ele si inca mai lucrez..si app e prieten cu mine

HoricutzWSR 16-01-08 21:48

pai de ce nu`i faci tu masina man daca e tov cu tine...bag mana in foc ,ca orice vtuner isi ajuta prietenii cu vt cand au nevoie...nu`i trimit sa`i faca prosti pe altii si "buni de nimic"...nu`i nimeni obligat

T E N N Y - E 16-01-08 22:05

Iti Multumesc Seby Pentru Schimbare! Va Rog Mult De Tot Sa-mi Puneti Si Halogenele Duble In Bara, Pentru Ca Chear Vreau Sa Fac Shimbarea Asta Si Nu Stiu Cum Va Arata .

frost_dani 17-01-08 14:15

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 1296609)
pai de ce nu`i faci tu masina man daca e tov cu tine...bag mana in foc ,ca orice vtuner isi ajuta prietenii cu vt cand au nevoie...nu`i trimit sa`i faca prosti pe altii si "buni de nimic"...nu`i nimeni obligat

:)) pai eu iam lucrat prima oara masina si a iesit f bine...dar el a vrut sa vada si o a doua idee...daca teai prins;) si in al doilea rand nu vad nicaieri ca a scris cuv prosti

tng 17-01-08 22:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 1292450)
cine ma ajuta si pe mine cu un vt . realizabil si bun gust

:rolleyes2 ......... mai incercam si noi ........... :rolleyes2

EaGle 17-01-08 23:17

Uite aici Frost> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=719
Convins? Noi nu suntem in stare de nimic, mai zice omu` sa te comporti frumos si el te rasplateste in asa mod.

IuLiaNo 18-01-08 10:29

Quote:

Originally Posted by B89URS (Post 1293170)
Care ma ajuta si pe mn..daca ati putea sa imi puneti si mie una din jantele astea pe masinuta si niste geamuri fumuri daca s-ar puteam...Ms anticipat

nu se ocupa nimeni de polo meu :( ?

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning