Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   RWD Super5iams (Ex. GT turbo) (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/45238-rwd-super5iams-ex-gt-turbo.html)

B_89_WRC 28-10-12 17:37

Re: RWD Super5iams (Ex. GT turbo)

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 5225702)
eu!!!
hihi

tu stai jos ai 4 stii tu de ce

yntisar24 28-10-12 19:00

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 5225458)
PS - de gunoaie ca tine mi-a zis mama sa ma feresc (ca sa nu folosesc mai multe cuvinte care te-ar descrie mult mai bine).

Daca ai ceva de zis fata in fata si nu "pe strazi" (cred ca ai avut o copilarie dominata de BUF Mafia) stii unde sa ne gasesti pe mine si pe Dan.

Si mai usor cu pliscu ala mare ca s-ar putea sa iti inghiti limba odata cu vorbele care ies pe el. Nu ma cunosti tu pe mine ca sa iti permiti gargara asta de 2 lei.

Scuze Adi de poluarea topicului. Hai sa mai vedem progrese la "cazan" :))

Daca vrei sa vb despre gunoie , uita te la tine ca vinzi numai piese din gunoi si te chiunui de un an de zile cu 5 piese care eu le dau moca , ca sa nu mai zic ca n ai fost in stare nici sa le platesti integral. Ce am avut de zis , am zis mai devreme si nu stau sa caut gunoiele ,le gasesc pe strazi cand se asteapta mai putin ... P.s-nici nu vreau sa te cunosc

t@uru 28-10-12 19:37

Quote:

Originally Posted by yntisar24 (Post 5225874)
Daca vrei sa vb despre gunoie , uita te la tine ca vinzi numai piese din gunoi si te chiunui de un an de zile cu 5 piese care eu le dau moca , ca sa nu mai zic ca n ai fost in stare nici sa le platesti integral. Ce am avut de zis , am zis mai devreme si nu stau sa caut gunoiele ,le gasesc pe strazi cand se asteapta mai putin ... P.s-nici nu vreau sa te cunosc

Hai sa vad cand dai tu moca piesele alea din "gunoi". Invata sa vorbesti mai intai.

Auzi Adi, tu ai doar piese din gunoi :)) Ia zii urechila, asa e?

Si intradevar, "fetita" din tine cauta sa ma gaseasca pe mine pe strada cand ma astept mai putin, ca altfel nu esti in stare sa te dai rotund urechila.

Hai k deja ma plictisesti cu frustrarile tale. Ai avut o copilarie nefericita? Esti asa de frustrat incat stii doar sa injuri de mama si sa insulti pe toata lumea? Mai du-te fix in ........ mea si lasa-ma dreaq cu k k tul ala care il ai in loc de creier.

MARSH !!! Ai ignore de acum incolo.

PS : Imi cer scuze Adi inca odata. Asta e ultimul post care il fac vis-a-vis de gluma asta de om.

yntisar24 28-10-12 20:25

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 5225960)
Hai sa vad cand dai tu moca piesele alea din "gunoi". Invata sa vorbesti mai intai.

Auzi Adi, tu ai doar piese din gunoi :)) Ia zii urechila, asa e?

Si intradevar, "fetita" din tine cauta sa ma gaseasca pe mine pe strada cand ma astept mai putin, ca altfel nu esti in stare sa te dai rotund urechila.

Hai k deja ma plictisesti cu frustrarile tale. Ai avut o copilarie nefericita? Esti asa de frustrat incat stii doar sa injuri de mama si sa insulti pe toata lumea? Mai du-te fix in ........ mea si lasa-ma dreaq cu k k tul ala care il ai in loc de creier.

MARSH !!! Ai ignore de acum incolo.

PS : Imi cer scuze Adi inca odata. Asta e ultimul post care il fac vis-a-vis de gluma asta de om.

Pt gunoie cu creier de aluna nu ma obosesc sa pun cratima !

yntisar24 28-10-12 20:31

Quote:

Originally Posted by yntisar24 (Post 5226022)
Pt gunoie cu creier de aluna nu ma obosesc sa pun cratima !

Intr-adevar ....analfabetule !

Buga 29-10-12 16:38

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 5223661)
adi... tu esti deja pe ignore:)

balozaideriiiiiiiiii:

295/50/15

Pe ce jante intra alea ? Bafta cu ea , ca tot a venit frigu' :lol:

yntisar24 01-11-12 16:35

Hai Zangala ....ce-ai mai facut la masina ? Baga poze :)

faustino 01-11-12 16:36

Ee cam repede..nu crezi?:lol:

miliady 02-11-12 13:57

Quote:

Originally Posted by Buga (Post 5226965)
Pe ce jante intra alea ? Bafta cu ea , ca tot a venit frigu' :lol:

10,5 J

de tabla

yntisar24 08-11-12 16:45

Baga mah anunt ca vinzi masina si inchide topicul:) , si muta-ti cortul la FORD :))

miliady 10-02-14 21:52

ii da cineva ban astuia? sau nu mai exista administratori?

o sa posteze pe toate topicurile pana la urma....

B XX ADI 10-02-14 23:49

pfff...ma asteptam sa vad si eu macar un progres acolo cand am vazut notificare la topicul asta...

miliady 23-06-14 15:21

o sa vezi acum progrese live :)))

Overdrive 12-07-14 21:42

Te-am vazut la Resita cu RWD, nu imi venea sa cred, una din masinile mele de vis, am crezut ca e vreun fake ceva, dar dupaia am auzit-o si apoi am vazut-o cum merge........BV!

miliady 13-07-14 10:53

cred ca ma confunzi...

All times are GMT +2. The time now is 18:25.

- Copyright 2026 4Tuning