![]() |
Re: E30 - DJ99KLI
Oricum tu te misti repede si pe 8 Martie sigur va zdruncina serios grupa . Ma contrazici? :)
|
:) pe 8 o cacam sigur :)
|
Ar fi pacat....motorul ala nci pe pisica nu a apucat sa scoata nasul in lume la legale si sa afle concurentii ce poate. Oricum....anul abia a inceput..deci timp este.
|
o sa se linisteasca repede :))
afla o data ..si gata :) |
Eh....mai greu e cu plecatu`....noroc ca 402m reprezinta o distanta considerabila si are timp sa recupereze. Si acum imi aduc aminte prima cursa a pisicii pe plaiurile noastre......se gasise un tuareg sa ii tina piept....si la final intreba cat vrea pe masina :))
|
frumos bafta la proiect!!:-)
|
Quote:
Succes si spor la treaba ! |
istoria se va repeta!!!
bv |
trecui asta seara pe la iustin si o vazui ! masina era de cateva sapt in craiova , am vazut`o foarte des ... nu are pic de rugina , e tzipla masina :)
|
Quote:
|
Quote:
|
bravo man ... se vede ca esti cu adevarat pasionat de e30 :D
iti urez mult noroc ... si sper sa il termini pana pe 8 ... vin la craiova sa il vad cum se misca ... poate il bagi la start langa un e30 3.2T :twisted: |
Iustin multa bafta cu proiectul...cum am spus si eu acum o saptamana adevarata pasiune nu moare niciodata! Multa bafta cu bestia sa iasa grav si sa ai nervi de otel! numai bine!
|
Sa speram ca va straluci pe 8 :)
|
incredibil,ce fel se misca oamenii astia :D
asteptam cu nerabdare show-ul dp 8 martie :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning