![]() |
Re: Help Thread
Quote:
|
Un script php si e rezolvata problema.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am nevoie de un navi de lunea viitoare pana vineri. Imi poate imprumuta cineva una ?
|
Iti imprumut eu una Navi :) Ai drum prin HD? Daca nu ai drum s-ar putea sa ajung eu in Deva joi sau vineri...nu-s sigur inca..vb
|
Quote:
|
As putea sa ti-l inmanez...Snap il poti ridica acuma daca ti-l aduce gelu?
|
La 10.20 sa cobori cu el jos...
|
Cunoasteti pe cineva prin zona care sa imbrace scaune in piele si eventual sa le reconditioneze cu ceva bureti? Sa ofere calitate si preturi mici.
Asa arata scaunele :| https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post3234214 |
E un mester la Deva care imbraca tot felul de chestii in piele, dar nu am reusit sa fac rost de numarul ui de telefon. Si eu vreau sa-mi imbrac volanul in piele perforata, pentru ca acum e doar partial piele.
|
Pana acum am dat de 2 mesteri, cu unu am luat legatura. Trebuie sa vada masina sa se pronunte, sper sa vad si alte lucrari de-ale lui eventual si de ale celuilalt sa ma decid. Mersi marcu5
|
este un mester la orastie,i-a imbracat la un prieten un volan in piele,arata fain tare
|
1 Attachment(s)
Quote:
xxdadixx ai pm cu nr. de telefon si o poza: |
Mersi, am vb azi cu el :)
|
Cine ma poate ajuta cu manualul unei alarme cu inchidere centralizata marca PILOT YT-A400, e montata pe golf si se armeaza in mers, inchide usile si click-aie in bord, noroc ca nu sunt legate avariile ca la trompeta i-am luat gazu ca ma dispera.
Mersi. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning