Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini tari din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3981-masini-tari-iasi.html)

slip 05-04-09 22:09

Re: Masini tari din Iasi si imprejurimi

Puteai sa nu-ti bati capul ;) n-ai cu cine...

limuzina 06-04-09 14:27

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 2213781)
We, ce-i cu tine? :)) Un nor? Puteai sa faci cum ti-am zis eu ;)

Mda...cu norul e mai greu de ''refacut''!Oricum eu in calculator o am fara nor,norul l-am pus doar pt forum :D

andrey_20052002 06-04-09 21:14

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 2213691)
Na...e cea mai disperata si tampita idee cu acel nor dar, poate asa nu o sa mai scoata unii semnatura in fine...! Am facut poze la DB9 iar dupa 10 minute ce credeti?A trecut un V8 Vantageeeeeeeeeeeee :evil: :evil:era cu numere de Bucuresti!Am mai vazut de multe ori Dodge'ul Viper,am facut cateva poze si la interior..si cam atat!Nici urma de Morgan....Iar ma apuc sa umblu prin oras,pana nu prind V8'ul nu ma las ...am prins pana acum DB5,DB9,DB7,Vanquish S,Vantage Zagato si un V8 Vantage dar doar 1 poza..chiar imi lipeste ala :D!

l-am vazut si eu duminica pe drumul spre Sculeni eram la plimbare cu scuterul am mai vazut si ferrari-ul ala cu autocolant negru acum mai are autocolant numai pe bara din spate ,daca vrei sa mai vezi masini tari sa te plimbi duminica prin Copou ca e plin pe acolo

limuzina 07-04-09 15:09

Quote:

Originally Posted by andrey_20052002 (Post 2216762)
l-am vazut si eu duminica pe drumul spre Sculeni eram la plimbare cu scuterul am mai vazut si ferrari-ul ala cu autocolant negru acum mai are autocolant numai pe bara din spate ,daca vrei sa mai vezi masini tari sa te plimbi duminica prin Copou ca e plin pe acolo

Multumesc pentru sfat.Cred ca acel Aston Martin din Copou cu numere de Bucuresti era un DBS.

cryo 15-04-09 13:47

Era Bond. James Bond.

Alex110 21-04-09 10:25

5 Attachment(s)
Aseara la Iulius Mall,in parcare, se afla acel Ferrari cu autocolant si pe partea cealalta a drumului era un r8.Sorry pt calitate

Vialy 29-04-09 19:18

super !

limuzina 30-04-09 13:50

1 Attachment(s)
Bentley Continental Flying Spur :D, in continuare , nici urma de Moragan !

D3m0N 30-04-09 21:12

il gasesti in fiecare seara pe copou 8-|

VaLeX 30-04-09 23:34

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 2279876)
il gasesti in fiecare seara pe copou 8-|

superba masina :)

N3n3a 01-05-09 11:08

1 Attachment(s)
foarte tare masina.. ;)

sry de calitatea pozei.. mai bine de atat nu se putea.. :)

TuningBoy 03-05-09 19:18

Morgan-ul il gasesti de obicei seara pe la expo [in copou]

EDIT: am gresit la scris:-)

Sleepy_85 06-05-09 17:18

1 Attachment(s)
Morgan Aero 8, nu Moragan:lol:, am impresia ca e de inchiriat, din cate stiu eu sunt doar vreo 2 sau 3 Morgan-uri in toata Romania, unu a lu Tiriac, unu a lu Mazare si asta. Am mai vazut si un MG F rosu foarte marfa prin Iasi, o masina destul de rara pe la noi, adusa din Anglia.

limuzina 06-05-09 20:00

MG'ul ala il vad de saptamani intregi in fiecare dimineata pe langa politie ;)

zorro6299 07-05-09 14:37

8) Cine ??/ Care ??? Cum ???/ Cauta un Morgan prin Iasi....uite poze, desigur facute cu aprobare de la propietar...sincer altele mai bune/reusite nu cred ca putem face din mes..pe strada la masinuta...so..poate nu-i cu suparare trimiterea la 7EST....mersik.
http://www.7est.ro/stiri//tehnologie...-a-luat-Morgan

P.S Am intalnit-o de cateva ori in trafic...dar parca-i aiurea tare sa-l urmaresti pe om, sa-i fotografiezi masina asa cu forta...cred ca s-ar simti prea bine....si...nu se pune :-P si apoi pozele cu fabricarea masinii si de prin garajul lui...nu facea vriun " forumist"..corect ??? have fun....prea tare masinuta.

All times are GMT +2. The time now is 19:47.

- Copyright 2026 4Tuning