Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii Speciale (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/39746-dacii-speciale.html)

cannavaro 08-03-08 21:01

Re: Dacii Speciale

Quote:

Originally Posted by MisterYo_25 (Post 1407924)
nush nik.. da' am mai gasit niste poze:D

Am aflat si eu de la cineva care cunoaste masina:

130 cp
discuri ventilate
...
...
de vanzare fara jante
pret 1500 euro

Ja_Rule 09-03-08 20:53

char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...

450yfz 23-03-08 13:30

3 Attachment(s)
ceva dacii din brasov!

450yfz 23-03-08 15:23

2 Attachment(s)
inca o poza cu ppr-ul

ICE-M@N 25-03-08 14:13

din fata nu ai nimic cu ea?

450yfz 25-03-08 14:29

2 Attachment(s)
nu sunt cele mai bune poze dar fie!

ICE-M@N 28-03-08 19:03

mersi , pt poze e lucrata foarte fain masina, era mai bine daca modifica spatele si il face de 1300, rezulta o mica replica gordini.

IndyGG 28-03-08 22:35

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1412400)
char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...

nu mi se pare corect ceea ce faci...si nu cred ca suntem off topic in timp ce dacia aia ii o dacie 1300 cu 130 de cai...si zici ca nu ii speciala?:rolleyes2...in fine

26WRC 29-03-08 15:47

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1453351)
nu mi se pare corect ceea ce faci...si nu cred ca suntem off topic in timp ce dacia aia ii o dacie 1300 cu 130 de cai...si zici ca nu ii speciala?:rolleyes2...in fine

130cp fara NOS!!! cu NOS +100cp ;)

ICE-M@N 30-03-08 23:31

nici nu se stie daca masina aceea mai are motorul pe ea, acum vreo 4 ani si ceva era parcata in deva in fata clubului ''La Bobo'' at . am vazut-o pt prima data si at. era intr-o stare foarte proasta, si pozele care sunt mai sus erau chiar in zona specificata de mine mai sus, dar a disparut de acolo de foarte mult timp, cine stie pe unde a ajuns sau daca mai exista... daca stiu altii ce s-a intamplat cu ea va rog sa ma corectati... sal

Ja_Rule 05-04-08 22:24

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1453351)

nu ti se pare corect ce fac? pune poze recente cu masina si mai stam de vb ...

cmdbass 06-04-08 03:16

1 Attachment(s)
nu mai tin minte daca am mai pus sau nu......

pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu...

AG 80 BBI 06-04-08 11:03

oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost...

Lucian 06-04-08 11:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1468462)
oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost...

Cand motorul tau de pe dacie va arata macar ca in poza atasata ai avea tot dreptul sa nominalizezi TU masini ca RLR si WRC ca fiind obisnuite. Pana atunci corect ar fi ca atunci cand vorbesti de dacii speciale sa incepi propozitia cu "parerea mea este ca .." si sa vorbesti la modul general. Fara sa mai pomenesti o masina anume care e mult peste realizarile tale. Tipic romanesc ... toti il criticam pe Mutu dar nici unul nu joaca fotbal .

Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante .

Ja_Rule 06-04-08 17:51

Quote:

Originally Posted by cmdbass (Post 1468272)
pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu...

intrebarea mea este: ce are special inafara de (presupun) flansele alea in 4 prezoane?

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1468462)

astia ca tine vad doar locu` I de pe podium, inafara de S G M, nu mai sti o alta masina cu istorie .. in fine, daca nici W R C`u si nici R L R`u nu`s masini speciale.... n`am ce sa mai comentez

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1468555)

Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante .

Lucian iti inteleg supararea dar crede`ma, daca ai vedea cum arata topicu` asta .. cate posturi am sters ... ti`ai schimba parerea ... tot respectu` pt tine

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning