![]() |
Re: Dacii Speciale
Quote:
Am aflat si eu de la cineva care cunoaste masina: 130 cp discuri ventilate ... ... de vanzare fara jante pret 1500 euro |
char trebuia sa se dezvolte acest subiect? nu`i problema .. voi scrieti, eu sterg ... in concluzie : mai putin off topic .. aveti ceva legat de daciile cu adevarat speciale, postati .. daca nu .. abtineti`va ...
|
3 Attachment(s)
ceva dacii din brasov!
|
2 Attachment(s)
inca o poza cu ppr-ul
|
din fata nu ai nimic cu ea?
|
2 Attachment(s)
nu sunt cele mai bune poze dar fie!
|
mersi , pt poze e lucrata foarte fain masina, era mai bine daca modifica spatele si il face de 1300, rezulta o mica replica gordini.
|
Quote:
|
Quote:
|
nici nu se stie daca masina aceea mai are motorul pe ea, acum vreo 4 ani si ceva era parcata in deva in fata clubului ''La Bobo'' at . am vazut-o pt prima data si at. era intr-o stare foarte proasta, si pozele care sunt mai sus erau chiar in zona specificata de mine mai sus, dar a disparut de acolo de foarte mult timp, cine stie pe unde a ajuns sau daca mai exista... daca stiu altii ce s-a intamplat cu ea va rog sa ma corectati... sal
|
Quote:
nu ti se pare corect ce fac? pune poze recente cu masina si mai stam de vb ... |
1 Attachment(s)
nu mai tin minte daca am mai pus sau nu......
pun si eu o poza...sper sa nu fiu jignit ..este un foarte bun amic de-al meu... |
oameni buni....ca asta sunt multe poate...nu sunt speciale....(sau are 1.7,1.8 turbo pe ea!? si nici asa poate nu ar fi speciala...) ar fi aparut de mult RLR si WRC aici daca erau asa speciale!!!
speciale sunt cele care raman in istorie sau si-au marcat cumva trecerea pe unde au fost... |
1 Attachment(s)
Quote:
Topicul nu este "masini are au facut istorie in razboi" ci "dacii speciale". RLR si WRC isi merita cu prisosinta locul in acest topic. Moderatorii ar trebui sa penalizeze mai drastic posturile aberante . |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning