![]() |
Re: Accidente
Exact asa a patit si prietenul meu acum 2 sau 3 ani, tot pe 31 dec. in curba aia. El a urcat, nu avea nu stiu ce viteza, iar cand a franat li s-o blocat rotile din fata si a intrat intr-o dacie de pe sensul opus.
|
:)) trebuie gaurit dealul :P
|
1 Ianuarie in drum spre Turda, dupa Valcele , in dreptul la primul tronson cu balustrada de beton pe mijloc, o Solenza a pierdut controlul, i-a fugit spatele si a ajuns in santul de langa, dandu-se peste cap odata. Cand a pierdut contolul si a trecut de pe banda din centru spre sant, un Ford Fusion a lovit-o lateral. a fosrt nevoie de descarcerare, salvare si blocarea drumului.......
|
9 Attachment(s)
Attachment 417466
Attachment 417467 Attachment 417468 Attachment 417469 Attachment 417470 Attachment 417471 Attachment 417472 Attachment 417473 Attachment 417474unul mai vechi nintel dar nici acum nu am inteles cum s`a petrecut ..daca puteti sa imi spuneti voi v`as multumi :P:P mentionez ca era o simpla intersectie semaforizata.. |
|
acuma 5 minute m`am uitat si eu la el.
oricum nasol |
ceva accident urat o fost azi noapte in piata fraternitatii.
intre strazile beethoven si ariesului (cred ca asa se numeste) o dacie cu rotile din fata facute ca aripile unui avion. s`o lovit de un stalp in dreapta, in stanga spate urma de masina mare (jeep, camion, duba) iti dai seama ca o fost dacie dupa forma ...teribil dupa examen ma duc sa`i fac o poza :) defapt duminica o fost cu 4 victime si 3 masini ce mi`o zis unu pe mess care locuieste in zona cupidon_ blue2008: iata povestea cupidon_ blue2008: dacia o venit dinspre ariesului cu 150 iar de pe cealalta parte a fraternitatii un audi ,si din bethoven o duba,(audi avand la ora 200).un vecin simi a vazut cum sa intamplat totul politia romana. mi`o zis pretenu care sta in zona. si un stalp o zis ca o lovit nu am avut azi aparatul la mine...dar daca maine mai este masina ii fac o poza. o zis ala ca politia o zis. care vrea s`o vada pe viu sa mearga pana acolo ca tare ciudat ii lovita biata dacie. |
Quote:
|
Quote:
|
venea cu 200 da ce ala e radar care sustine asta??
|
ce penibil
cu 200 .. cu 150 ... ? pe stradutele alea .. get real + un impact la asemenea viteza spulbera masinile |
pe ariesului se poate atinge pana la 160 ....restul nu cunosc....dar intradevar povestea parca e umflata....:lol:
|
160 tu ca ti`am demonstrat ca merge 170 :P
in fine, ieri dupamasa cand sa ma duc sa fac poze...nu mai era dacia acolo. asta e. poi daca vi din titulescu pana in piata fraternitatii ai vreo 500 de metri daca nu mai bine...deci 150 loti prinde lejer. cu dacia cam dificil...dar ala cu audi nu`i imposibil. n`am fost n`am vazut decat dacia cum arata si povestile pretenului care sta in zona. |
nu m`am gandit ca poate sa ajunga asa de repede salvarea la un accident.
am fost la ise cu pretena...si am parcat masina in parcare. am auzit o frana cand sa intru in facultate,. cand ies...dupa 3 minute ca ne`am uitat la un rezultat...plin de politie, salvare, descarcerare, pompieri. o trecut unu cu dacia peste una. nu stiu daca era moarta sau nu cert ii ca era inchisa circulatia |
wrc tu esti corespondentul nostru la orice HOT spott cand e vorba de un accident. ar trebuii sa iti faci o agenda.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning