Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

LUCI BV 89 WRC 05-02-08 14:08

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1335994)
Intradevar,Daciile mai noi nu sunt nici pe departe ce erau frantuzoaicele sau 1300-le pana prin anii '80..si nu ma refer numai la tabla sau la calitatea imbinarilor ci si la materialele din interior si la felul cum sunt aruncate la vrajeala in astea mai noi..:sad:
Te uiti la un bord CN..zici ca-i facut la librarie..:lol:
De aceea am aceasta ambitie cu batrana mea,pt ca a rezistat f bine in timp cu toate ca pana sa iau eu permisul in '98 a fost f neingrijita si muncita pe la tara..dar s-a dovedit a fi masina ff buna si merita tot respectul si ingrijirea necesara:-)

Apropo..se mai gasesc aripi spate de 1300-te..pt lampa ingusta?..ca,caut disperat una de stg:rolleyes2

Bogdanele sa imi zici si mie te rog cum decurge treaba cu pasajele pe spate si eu aripi de golf si sa vad cum ies la tine :d ms si bafta

Nastase Bogdan 05-02-08 18:51

4 Attachment(s)
Sefu' iti dai seama ca va tin la curent cu poze si informatii,de cum ma apuc de treaba:-)
Azi am mai facut o achizitie super necesara:rolleyes2..cu toate ca a fost dublu si ceva la pret am preferat de uzina decat cea de Conex,cu care sigur m-ar fi injurat tinichigiul..:-)

1300Racing 05-02-08 20:22

cu aerisirea cum faci ca e de 1310???

apline5 05-02-08 21:34

se poate taia sub aerisire nu e nici o problema ;)

Sirius 05-02-08 21:50

salut bogdane!
hai mai repede cu babutza, k a venit caldura si vrem sa vedem ceva mai frumos si unic pe strazile brailei!!
vezi poate ai timp k sa ne intalnim in weekend, k sa iti arat si eu ce planuri am cu a mea!!!

dubmaniacks 06-02-08 03:06

Mishto masina noua :D ... Iar nu te lua dupa Razak cu 9.2 L ... el e vitezoman :D

Nastase Bogdan 06-02-08 06:23

Quote:

Originally Posted by 1300Racing (Post 1337603)
cu aerisirea cum faci ca e de 1310???

Nici nu ma gandesc sa renunt la aerisirea originala..
ce haz ar mai avea:rolleyes2..se va taia elegant la baza lunetei;)

Iulica,si eu abia astept,insa trebuie sa mai avem rabdare,ca vreau sa iasa impecabil,si pt asta nu trebuie sa ne grabim:-)
Tinichigiul mi-a spus ca la el va dura cam o luna treaba,apoi fac partea mecanica(coborarea suspensiei fata-spate),apoi sa gasesc un vopsitor bun si cu cabina pt uscare,si la sfarsit cred ca ma duc la Berin in Galati sa-mi traga dungile8)
De jante ma ocup eu..sa le curat si sa le vopsesc iar in alb:-)

Zib3r,si mie imi place sa le frig,dar cand am ce..
Merci de aprecieri:-)
Eu nu prea ma omor dupa ea..important e ca-i place neveste-mii:-)

razak 06-02-08 09:54

bogdane stii cum e , dai un ban dar stai in fata :) asa ca lasa dracu piesele de Conex :D

bolidu' 06-02-08 17:31

si de ce vrei sa schimbi aripa spate.daca tot pui pasaje de golf nu inteleg la ce o mai schimbi,ca orucum trebuie sa decupezi in ea si sa adaptezi aerisitoarele vechi.sa bagi sudura in ceva nou nu e prea calumea.e multa munca........................

apline5 06-02-08 17:59

nu vezi cum vine la lampa ....trebuie alta sa vina la linie cu fusta fata

Sirius 06-02-08 19:30

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1339732)
si de ce vrei sa schimbi aripa spate.daca tot pui pasaje de golf nu inteleg la ce o mai schimbi,ca orucum trebuie sa decupezi in ea si sa adaptezi aerisitoarele vechi.sa bagi sudura in ceva nou nu e prea calumea.e multa munca........................

masina a fost atinsa pe partea aceea, si dobitocii care iau facuto ia pus chit cu lopata, si nu ia mai iesti linia!

Nastase Bogdan 06-02-08 19:35

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1339732)

Man,nici eu n-as fi vrut sa o schimb,dar chiar nu mai merge..a fost lovita de 2 ori acea aripa si e plina de chit,s-a cocosat pe colt, si are gaura de rugina jos la roata..ar fi mai multa munca sa o refac si nici n-ar iesii la linie ca una noua..:rolleyes2
Peste sudura se va da cu mastic special;)

bogdane stii cum e , dai un ban dar stai in fata asa ca lasa dracu piesele de Conex

Razvane,cred ca ai observat ca nu fac rabat de la calitate..prefer sa mai astept,sa mai strang bani,decat sa iau repede ceva naspa;)

bolidu' 06-02-08 20:23

sa speram ca tinichigiul ala al tau stie ce face,ca dupaia o sa plangi daca nu o va mai scoate la linie.ai grija pe mana cui o dai,ca te injura vopsitorul dupaia.

Nastase Bogdan 06-02-08 21:15

Atata va spun..omu' e tinichigiu de cativa ani la o Reprezentanta auto prestigioasa din oras si face masini de nu-ti dai seama ca au fost facute pachet..;)

Snapy_xxl 07-02-08 00:22

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1340264)
Atata va spun..omu' e tinichigiu de cativa ani la o Reprezentanta auto prestigioasa din oras si face masini de nu-ti dai seama ca au fost facute pachet..;)

Mai exact unde? Pe Buzaului? As avea si eu nevoie de unul bun...

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning