![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sefu' iti dai seama ca va tin la curent cu poze si informatii,de cum ma apuc de treaba:-)
Azi am mai facut o achizitie super necesara:rolleyes2..cu toate ca a fost dublu si ceva la pret am preferat de uzina decat cea de Conex,cu care sigur m-ar fi injurat tinichigiul..:-) |
cu aerisirea cum faci ca e de 1310???
|
se poate taia sub aerisire nu e nici o problema ;)
|
salut bogdane!
hai mai repede cu babutza, k a venit caldura si vrem sa vedem ceva mai frumos si unic pe strazile brailei!! vezi poate ai timp k sa ne intalnim in weekend, k sa iti arat si eu ce planuri am cu a mea!!! |
Mishto masina noua :D ... Iar nu te lua dupa Razak cu 9.2 L ... el e vitezoman :D
|
Quote:
ce haz ar mai avea:rolleyes2..se va taia elegant la baza lunetei;) Iulica,si eu abia astept,insa trebuie sa mai avem rabdare,ca vreau sa iasa impecabil,si pt asta nu trebuie sa ne grabim:-) Tinichigiul mi-a spus ca la el va dura cam o luna treaba,apoi fac partea mecanica(coborarea suspensiei fata-spate),apoi sa gasesc un vopsitor bun si cu cabina pt uscare,si la sfarsit cred ca ma duc la Berin in Galati sa-mi traga dungile8) De jante ma ocup eu..sa le curat si sa le vopsesc iar in alb:-) Zib3r,si mie imi place sa le frig,dar cand am ce.. Merci de aprecieri:-) Eu nu prea ma omor dupa ea..important e ca-i place neveste-mii:-) |
bogdane stii cum e , dai un ban dar stai in fata :) asa ca lasa dracu piesele de Conex :D
|
si de ce vrei sa schimbi aripa spate.daca tot pui pasaje de golf nu inteleg la ce o mai schimbi,ca orucum trebuie sa decupezi in ea si sa adaptezi aerisitoarele vechi.sa bagi sudura in ceva nou nu e prea calumea.e multa munca........................
|
nu vezi cum vine la lampa ....trebuie alta sa vina la linie cu fusta fata
|
Quote:
|
Quote:
Peste sudura se va da cu mastic special;) bogdane stii cum e , dai un ban dar stai in fata asa ca lasa dracu piesele de Conex Razvane,cred ca ai observat ca nu fac rabat de la calitate..prefer sa mai astept,sa mai strang bani,decat sa iau repede ceva naspa;) |
sa speram ca tinichigiul ala al tau stie ce face,ca dupaia o sa plangi daca nu o va mai scoate la linie.ai grija pe mana cui o dai,ca te injura vopsitorul dupaia.
|
Atata va spun..omu' e tinichigiu de cativa ani la o Reprezentanta auto prestigioasa din oras si face masini de nu-ti dai seama ca au fost facute pachet..;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning