![]() |
Re: Intalniri...
Merci. Mai vine cineva? Haideti ca sa nu fim numa 4-5. Simi, pana la urma vii?
|
Ce vreme... :X
Eu va astept la monitoru. :))) |
Pana la urma ati mai facut ceva? Ca eu nu am putut sa vin ca am avut niste treaba si era si vremea aia.
|
Ce parere aveti daca sar face o pista de acceleratie in BT?
|
Vreau sa vad si eu niste poze daca ati mai facut :) Vremea nu cred ca a tinut cu voi atunci :(
|
noi nu facem intalniri dar sa mai si avem si pista de aceleratie...:lol:
|
:))) :)) :)) :))
|
Nu faceti voi intalniri astia din asa zisa comunitate din botosani.Dar sunt destui in orasul asta mic care se intalnesc in fiecare seara si,in lipsa altor posibilitati,cel putin se intalnesc si vb despre masinile lor sau despre masini.Oricum majoritatea de pe 4tuning din Botosani nici nu au permis ce sa mai pomenesc de masina.
|
si din august pana acum nu puteai sa zici?lumineaza ne.....:lol:
|
Si normal ca sunt care se mai intalnesc...Oliver cu Simi, Simi cu Oliver, Eu cu Oliver si Simi, Eu cu Simi si Oliver.... Suntem o gramada !!! Dohh.... ! :)))
|
Prea multi maD. Pe mine de ce nu ma luati pe acolo? Ca sa mai fie vreo cateva combinatii. 3Xtreme cu 3Xtreme si altele.:D
|
DJmcfoffy foarte bine punctat!:lol:
|
Se vede ca nu au mai fost intalniri pe la noi ca nu s-a mai postat aici de doua luni. Acum ca e mai frumos si mai cald afara nu facem si noi o intalnire, ceva?
|
Degeaba te ambalezi 3Xtreme caci asa cum zicea tovarashul meu djmcfoffy si asa cum am zis si eu de nenumarate ori la noi intalnirile astea lasa de dorit. Pasionati auto sunt o gramada in oraselul asta dar pacat ca nu suntem uniti. eu de mult nu mai sper ca ne vom intalni odata toti pt ca stiu ca nu va veni nimeni. Respect!!!!
|
Lasa ca poate ne mai intalnim noi doi ca trebuie sa te tii de promisiune.;):D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning