![]() |
Re: dacia mea
Quote:
presupun ca o sa aibe multe parti mai bune decat a mea:evil: dar in fine e bine ca o sa se mai faca inca o dacie destul de frumoasa. si chiar ma bucur pt nenea ''r3sp3ct'';) |
:))))) zib3r :D....asa iti caracterizezi tu prpriul loc de munca:D:P....las ca ii bun si ala,......
|
mersi lucian......partzi mai bune...la ce te referi...la capota :P.....invidiosule:P:))))
|
multzumita unor useri de pe forum...nu vor mai fi postate poze cu starea mashinii pana nu va venii grunduita.... ms de intzelegere...cine o sa vrea poze i le arat pe mess
|
cred ca o sa regreti ca ai coborat atat de mult capota si nu cred ca o sa arate prea bine cand va fi montata toata masina.
|
sal.felicitari frate pentru mashinutza;)auzi vezi ca am luat id-ul tau te rog da-mi add sa imi explici shi mie cum ai facut fetele de portiere.bafta in continuare
|
sper ca mashina sa arate asa cum o visez de multa vreme:D:P
|
sa vezi cand o sa o termini ca nu o sa fie prea apreciata ideea ta de a prelungi in halul ala,parca mergea mai bine daca era mai mica prelungirea.
oricum bafta si mult succes la vopsit sa iasa super. |
Ceva noutati domnu? baga ceva poze cu cartu
|
de caroseria a vorbit toata lumea. spor in continuare si respect.
dar un motor pentru viitor ? |
Sergiu e foarte hotarat in ceea-ce priveste ce va deveni masina......just wait for it....apropo...ai luat salariu mane??
|
da domnilor......zvonul care circula...ca poate o sa fie una dintre cele mai frumoase dacii ......s-ar putea sa se adevereasca.....acuma o sa vedem pe parcurs...
sambata am luat salarul.....ieri am cumparat inca ceva kit...si spritz kit si 5 cutii de vopsea..... is foarte multzumit de cele 2 nuantze.... acuma asteptam sa revina ziber din spital....sa treaca cu bine de operatzie.....iar dupa aia abia astept sa il vad inapoi langa "tartacutza" mea :X:X:X INSANATOSIRE GRABNICA NORBY |
Re: Dacia mea
inca 2 saptamani de pauza...dupa care mi-o promis ca intra in fortza....se reapuca de ea...cu fortze proaspete :X :D de abia astept sa vad culoarea pe amshina...multzi stiu care va fi....dar sunt si care nu:D....cei care nu au aflat inca.... o sa trebuiasca sa astepte pana la final :) :P
|
Eu nu mai am rabdare! Tre sa vii sa iti dau ulei ars sa bagi in praguri cand ii gata
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning