![]() |
Re: Donatii piese E36 [doar cereri]
salut! chiar nu are nimeni pe acasa acea aparatoare care sa il impiedice? sau un amortizor de capota? multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
am scris din repezeala panou de lumini in loc de panou de ventilatie.... tot despre becul/soclul ala vorbesc si eu(care ti`am si desenat). ai bec/soclu dala de care zic eu?!bine....nu..iarasi bine...:lemon: |
saluut , are cineva 2 cabluri de frana de mana la 325i(sedan)? nu cred sa difere de alte motorizari , multumesc , si un motor de pompa de apa de parbriz ,
|
salut! am si eu o rugaminte. daca se poate sa ma ajute cineva...as vrea sa dau si eu bara fata dupa a mea pe o bara de M si diferenta din partea mea. bara arata bine este de culoare neagra. daca ma poate ajuta si pe mine va rog cineva. multumesc
|
1 Attachment(s)
are cineva un surubul de la bratul spate (acela 'special') de se regleaza unghiul de cadere al rotii din el?
eu am reusit sa-l rup incercand sa-l desfac... |
Quote:
|
Quote:
|
cine-ti da ba tie bara de m pe una normala chiar si cu diferenta. tu ai da?
|
Are cineva o bancheta (doar partea de sezut) pe culoarea gri sobolan? Partea de sezut trebuie sa provina de la o bancheta rabatabila. Astept un pm de la cine are. Donatie sau contracost dar sa aiba un pret de bun
simt. |
doua arcuri spate normale de e36 coupe 4cil are cineva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning