Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea. b....... (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/34288-dacia-mea.html)

B-81-TAF 23-10-08 13:17

Re: dacia mea. b.......

si distanta intre roata si aripa de juma de metru :)))

ncs_balauru 24-10-08 23:30

Re: dacia mea. M.......R........A........momentan

4 Attachment(s)
frate eu merg cu masina zilnic. nu o tin in parcare ca alti . inca o noua achizitie ptru 08mra sper sa va placa. o sa revin cu cateva poze pe zi.

vreau si eu poze cu bari de spate de dacie ceva modele frumoase ca nu stiu ce sa imi iau.

bolidu' 25-10-08 01:48

si care e treaba daca mergi cu ea zilnic,eu sau altii de pe aici care avem arcurile taiate nu mergem cu ele sau cum.si eu tot din AG sunt si stiu bine cum sunt drumurile pe la noi.am taiat o spire jumatate din arcuri si nu am avut absolut nici o problema,asta in cazul in care nu faci OFF-ROAD cu ea!

ncs_balauru 27-10-08 00:38

eu o mai bag pe drum de tara si-asa am atins cu tobele cu ea asa inalta cum e dar lasata mai jos.

ncs_balauru 12-11-08 19:52

un caz nefericit. am lovit masina o sa revin cu cateva poze . ghinion

KillerINC 12-11-08 20:00

acu vre-o cateva zile te-am vazut in razboieni stateai de vorba cu un politist pe strada de sub odobescu .. pe la 2-3 noaptea :)

ncs_balauru 09-12-08 08:46

da ma oprise la control sa ma intrebe dc aveam nr pus intr-o parte.

ncs_balauru 25-12-08 16:58

11 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze noi. sper sa va placa. astept comentariile voastre. o sa ii pun dupa sarbatori bara pe spate si praguri. sper sa gasesc ceva modele dragute de bari si de praguri

adi.schumi_tm 26-12-08 14:36

Pana la urma ce spoiler ai pe fata?

barbut88 27-12-08 11:27

il are pe cel alb din fibra

Ingerasul99 27-12-08 15:37

Avand in vedere de la ce ai plecat si la ce ai ajuns, e ceva,unele chesti mi-au placut altele nu,parerea mea legat de actuala masina :triplele nu prea dau bine avand in vedere ca masina e alba , mai bine le faci negru-rosu,tiar trebui niste jate iesite putin in afara ca de tot ai facut trecere la 4 prezoane,schimbai stropitorile alea ,pune unele negre,iti trebuiesc niste praguri si o bara spate(am o idee daca te intereseaza),grila arata de parca a luat bataie sau e de la jegul care era pe ea.Ia-ti un parasolar pe negru sa il faci cu folie,cam atat deocamdata,spor la tunareala.

ncs_balauru 29-12-08 00:16

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1944207)
Avand in vedere de la ce ai plecat si la ce ai ajuns, e ceva,unele chesti mi-au placut altele nu,parerea mea legat de actuala masina :triplele nu prea dau bine avand in vedere ca masina e alba , mai bine le faci negru-rosu,tiar trebui niste jate iesite putin in afara ca de tot ai facut trecere la 4 prezoane,schimbai stropitorile alea ,pune unele negre,iti trebuiesc niste praguri si o bara spate(am o idee daca te intereseaza),grila arata de parca a luat bataie sau e de la jegul care era pe ea.Ia-ti un parasolar pe negru sa il faci cu folie,cam atat deocamdata,spor la tunareala.

am avut si parasolar si folie pe fata dar de curand i-am facut itp-ul. o sa ii pun niste jante pe 14 ca mai late nu pot ca imi ating in aripi si dupa sarbatori imi dau comanda de bara de fata si de praguri. app masina este ve vanzare.

B-61-KYS 29-12-08 00:25

pai..daca e de vanzare dc mai bagi bani in ea???

ncs_balauru 29-12-08 21:33

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 1947038)
pai..daca e de vanzare dc mai bagi bani in ea???

frate chiar daca e de vanzare tot bag bani in ea ca asta imi place sa fac de mic sa bag bani in dacii. si automat daca ii pun bara pe spate si praguri arata si ea mai bine. vand 2 jante gotty la pretul de 6 milioane cu cauciucuri cu tot 205 60 r 13 un set de jante de mertan pe 16 la pretul de 600 de euro si un set de jante de bmw pe 17 la pretul de 700 de euro toate sunt cu cauciucuri pe ele rel la tel 0743795950.

cata_tm 29-12-08 21:50

Quote:

Originally Posted by ncs_balauru (Post 1947030)
app masina este ve vanzare.

NORMAL!!! bravo! ce rost isi are semnatura ta?

pasionatii lu' peste

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning