Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/28457-dacia-1300-original-retro-mici-imbunatatiri.html)

flocea_ro_ab 04-11-08 17:39

Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri

io zic sa nu le pui pe nici o masina le pui la loc de cinste.. ;) sau poti sa pui doar pedala de frana... ;)) sa o nimeresti:P

cannavaro 04-11-08 22:34

Din ce ai facut consola de sub bord?
Cum ai prins-o de bord?
Cum ai desenat-o? Ai facut-o din carton si apoi din material?

giovanny2dss 05-11-08 00:07

felicitari pentru masina! mie sincer imi place! uite un om care chiar ii pasa! si nu e vorba de patriotism ci de atentie si bun gust! plac mult ceasurile de bord ;)

BTL-gordini 05-11-08 08:17

Multumesc Gyovanny pt.aprecieri si fac ceea ce pot sa-i fie bine BTL-ului ,e mandria mea BTL-ul.:D
Cannavaro,consola de bord am luat-o de la dezmebrari si a fost gata facuta.Lateralele sunt facute din pal si interiorul din tabla de aluminiu mai groasa si e pus vinilinul peste.;)
Pedalele au fost puse pe cealalta masina si merg excelent cu tematica interiorului,la BTL raman tot cele vechi si facute de mine din placa striata de aluminiu.:-)

cannavaro 05-11-08 13:35

ce noroc pe tine sa gasesti asa ceva gata facut:d

Ma apuc si eu sa-mi fac dupa capul meu una.

BTL-gordini 05-11-08 15:20

Cannavaro si eu inainte sa am aceasta consola,mi-am facut si eu una,dar sincer daca nu ai un model dupa care sa te iei,o sa iasa urat.Bafta la facut

cannavaro 05-11-08 17:26

Tocmai , ca nu trebuie sa ne luam dupa vreun model, trebuie sa fim originali in tot ce facem.

BTL-gordini 06-11-08 13:45

1 Attachment(s)
Stiu ce zici,eu ma refeream la un model original de consola:D,numai sincer nu stiu cate modele sunt originale:lol:;).Ti-am pus o poza cu un model de consola dar si eu cand am gasit-o pe net am vazuta ca e modelul ca la a mea consola.

cannavaro 06-11-08 16:18

1 Attachment(s)
am eu o consola originala pe masina :D construita de tata.

Asa arata inainte sa fie pusa / prinsa pe masina.

Legat de noua consola [ care va fi cam cea din poza de la tine] voi lua ceasurile de pe vechea consola & becurile si voi incerca sa le montez pe noua consola.

Speed4U 06-11-08 16:41

sal poti sa imi spui si mie de unde ai luat colantu pentru ceasuri??si dugile gordini sunt facute de tine??

BTL-gordini 06-11-08 18:47

Te referi la ceasurile mele de bord model1300 rotunde,nu?mi-i le-a facut fratele meu care lucreaza in domeniu si se lipesc peste cele negre.daca vrei mai am dar cu cifre negre sau albastre:D.Referitor la dungile gordini tot de el sunt facute si decupate la un ploter.Ca si costuri nu stiu sa-ti spun nimic:idea::!: deoarece ale mele au fost free.Intreaba-l pe Bogdan( NIG-ul) din cate stiu eu stie mai bine c-am cat ar costa.Eu iti spun doar ca ai nevoie de 3m de autocolant.;)

CristiRS 06-11-08 19:09

btl-ule ti-am spus ca esti maniac ? mai usor frate ca nu o sa mai ai ce sa ii faci la masina :lol: se asorteaza cu pedalele si carburatorul nos, daca iti cer si eu o schema la consola aia te superi? daca ai timp si chef :)

BTL-gordini 07-11-08 08:18

Ce sa fac si eu mai Cristi,:Dasta c-am asa e cu referire ca nu mai am ce sa fac la masina,doar lucruri marunte.;)
Cu referire la schema de la consola,eu nu am asa ceva si poza de mai sus am luat-o si eu de pe net ca sa i arat modelul la Cannavaro:rolleyes2.A mea de pe BTL este luata de la dezmebrari direct confectionata.Daca te pot ajuta cu altceva sa imi spui.:D

flocea_ro_ab 07-11-08 20:05

MARE PERSONALITATE DANI ACESTA:)

BTL-gordini 08-11-08 11:01

Frumoase laude d-nule Florin:D,cu stickerele rezolvam pe luni facem sa fie bine.Ieri a trebuit sa bag BTL-ul pe rampa sa strang suruburile de la cutia de viteze :rolleyes2ca sau desfacut vre-un cm si jumatate,tot cu inferioarele si prostii,asta e a doua oara cand le strang.Oricum ne pregatim de un nou show si sper sa nu intervina ceva pana atunci.

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning