![]() |
Re: Masina Mea Virtuala
Quote:
Este Langa Capota. |
6 Attachment(s)
Buna seara baieti, dupa ce am pus 36-le l-a puncta, l-am vandut, si am luat in locul lui un 36 sw...sa il pregatim asa frumos...in stilul stance. Defapt este impropriu spus am luat un e36, am luat o un sasiu de e36 sw, usor usor urmeaza sa ii iau toate piesele, primul pas este sa aduc masina la stadiul de functionare, apoi vor incepe si modificarile.
e36-le l-am dat cu 2000$ si am luat coaja cu 400$ |
Quote:
Crezi ca nu as fi bagat volanul daca as fi putut? Masina este 30-40% gata ce sa ceri? Crezi ca joc slrr de ieri? Tu vrei full options din prima:| |
Quote:
|
Quote:
Un moderator sa stearga ultimele 2-3 posturi de pe pagina asta va rog ! |
3 Attachment(s)
Scuzati dublu-postul dar nu mai merge edit ! :rolleyes2
Au venit urmatoarele piese : -Scaun dreapta -Bancheta -Grila -Far stanga Mai trebuie : -Motorul VR6 -Jante noi -Toba -Vopsea noua -Si ce imi mai trece prin minte :)) |
5 Attachment(s)
New:
Discuri si etriere Brembo - 300$ Evacuari Noi - 150$ Inmatriculare - 6800$:cry: Pana acuma, am bagat in el 15.560$:rolleyes2 Am dat golfu` 6 pe un Subaru Imprezza din 2000. Am mai dat eu diferenta 200$.:D |
3 Attachment(s)
Sorin-Frumos Bravo...
Radu-WOW...Puteai sa o imatriculezi pe Bulgaria si ieseai mai ieftin....Dar asta e..Romania.....Masina arata din ce in ce mai bine;) Frumos ...Bravo...Am terminat masina de echipat...Mai am de pus geamuri motor toba si jantele originale pentru itp....;)...Uratimi noroc:))... PS= Si mai trebuie sa ridic putin masina sa nu bata la ochi;) |
Quote:
LAST POST!:!:! |
Quote:
Crezi ca nu mai putem sa dormim la noapte? Crezi ca ne mustra constiinta? Jocul e pentru toata lumea faci ce vrei nu te opreste nimeni! Gata cu off daca vrei sa te certi cu cineva foloseste pm |
4 Attachment(s)
Hai Ca Nu Pot Sa Ma Supar Pe Voi.
Dar Eu Asa Am Crezut De Cuviinta. Noua Achizitie: VW BORA A Costat 3400 Euro + Golful. Imi Puteti Zice Si Mie Ce Sa-i Mai Fac? App Are Cauciucuri De Iarna;) |
2 Attachment(s)
Am scos masina de la vopsit 700$ ma costat....
Am schimbat jantele cu niste BBS dupa bmw.. |
3 Attachment(s)
Quote:
A iesit bine... Am jantele borbet pe 18...400E..Sunt ca Noi...Cand ai de gand sa o treci pe numele tau si sa-mi dai numerele inapoi=)):)) La E36 mai ai de pus Conductele si serpisori apoi cheie....2-3 poze in stare care e;) Toba stock Jante Stock.. Si in seara asta am plecat spre ITp..(240KM)..trebuiie sa nu ma grabesc ca sunt si in rondaj;) |
4 Attachment(s)
Uite si Subaru meu. asa arata acuma. Partea buna e ca nu are nimic stricat pe el, si e in stare foarte buna.
|
3 Attachment(s)
Am Dat Bora Pe 5500E.
Si Ca Tot Era Ziua Mea Am Primit De La Cel Care A Cumparat Bora Un BMW M3 E36 Second Hand |
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning