![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
da buna ideea cu intalnitul saptamanal...dar locul ar puea fi si Institutul HD8)
|
ce institut? facultatea? unde sa parchezi acolo??? :) ai baut ceva? :D
|
in stadion ca eu trec strada numai :lol:
|
da puiu ce-ai patit????? la institut nu ne lasa pe noi studentii de acolo sa parcam dapai sa mai vina si altii.
|
in jurul bradului la cantat de colinde:D , ... la teatru , sunt si locuri de parcare
|
si eu zic ca e bine langa brad la teatru...sa intram in spiritul Craciunului:D
|
Quote:
Nu ti-o iau in nume de rau mitza, nu am de ce. Eu doar mi-am spus parerea, nu am dat cu parul. De ce nu organizez eu ? Am organizat si eu.. Intreaba userii mai vechi cum a fost prima intalnire 4tuning Hunedoara / Deva, la poalele cetatii. Aia a fost o intalnire pe placul meu, cred ca daca scormonesti bine gasesti si poze pe undeva. La intalnirea aia a fost prezent si americanul nostru, fratzika. Fiind inca de la inceputuri prezent aici pe sectiunea noastra de forum am participat la majoritatea intalnirilor si am ajuns la concluzia ca nu merita sa facem intalniri prea dese pentru ca nu iese decat o pierdere de vreme. Nu sunt carcotas dar asta e realitatea, iar cei care nu stiu cum e o intalnire adevarata ar putea crede ca la fel se desfasoara toate "reuniunile" astea. Eu nu v-am obligat sa nu faceti intalniri dese, faceti si va veti convinge de cele spuse de mine ;) |
Nu va faceti griji in legatura cu intalnirile.Au fost si vor mai fi, si oricum sunt mult mai misto vara cand riscul de a "derapa" e mai mic :)).Cea mai tare intalnire la care am fost a fost cea de la cetate, dupa care ne-am mutat in spate la Casa de cultura din Deva si mai apoi am fost "acolo" si ne-am dat un pic :)).Am fost o gramada(peste 30 persoane) "acolo", useri de pe forum sau nu, dar pot sa zic ca ne-am distrat tare misto.Oricum ideea de a va intalni si a merge la o limonada sau altceva la OMW ca de obicei nu e rea, nu trebuie neaparat sa fie o intalnire 4tuning HD/Deva ca sa va intalniti si sa va simtiti bine.
Abia astept sa fiu si eu prezent la una in vara sau inceput de toamna.:) |
deci locul e la teatru dar data cand e???
|
Sa fie Duminica la ora 18? astazi putem face o exceptie :D
|
deci duminica viitoare 16 dec 2007 orele 18:00 intalnire 4 tuning la teatru???
|
Quote:
ok baieti ne vedem pe 16/18h.pana at drumuri bune sa aveti...:D |
2 Attachment(s)
ne intalnim la teatru apoi merem sus la politie,ii 25 mii cafeaua si 1 milion intrarea =))merita !!
|
Quote:
|
cam scumpe intalnirile astea:help:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning