![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
kiwi,numindu-le fete pe astfel de specimene, le jignesti pe cele care chiar sunt fete
|
Quote:
|
mada interesante conceptzi eo zic STOP....ciar nu vreau sa ma enervez si nici sa ma cert cu nimeni..asa ca STOP OK?
|
Quote:
PS:Sasha da add la id-u din semnatura mea k ala numai e valabil. |
Ne putem opri aici:)
|
deci concluzia: Conteaza pt o FATA/FEMEIE masina pe care o conduci... :lol:
Poate sunt sa zik un 5% akolo FETE/FEMEI care nu conteaza masina... E multumita toata lumea?:lol: |
---=== Pas ===---
|
Quote:
|
Quote:
@Sasha_z apropo de masina prietenului tau fi sigura ca daca prietenul tau ar ajunge brusc sa conduca un harb de dacie din 75' fara sa-ti dai seama l-ai schimba, exista o "chestie" numita subconstient....care actioneaza fara sa-ti dai seama ;) |
Quote:
hai nu vb prostii ;) este o relatie de 4 ani nu de 4 luni... si intre noi este ceva mai mult decat hai sa iesim la un suc sa mancam o pizzda si hai aks;) dk nu stii despre ce vb mai bine abtine`te;) si dintr`odata ma cun u atata de bine de stii dk l`as skimba sau nu!!!!!!!!!!! |
Quote:
N-are rost sa incerci sa convingi pe cineva ceva aici. Las-o cum cade. Daca esti convins ca e ca tine, nu incerca sa te bati cu morile de vant. ;) |
Quote:
|
O sa te dai tu odata cu fundu' de pamant si o sa vezi ca nu e asa cum crezi tu.
Da-mi voie sa ma abat putin si sa te intreb: Daca prin un ghinion (doamne fereste, ca nu doresc raul nimanui), prietenul tau ar pierde TOT: casa, bani, masina si ar ramane pe strazi si te-ar cere de nevasta, ai accepta sa il iei de sot si sa mori de foame ? Deja cam stiu raspunsul tau, dar vreau sa vad daca ma poti uimi. |
Quote:
|
Nu ma uimesti cu nimic. ;)
Ai raspuns exact ce stiam ca vei raspunde. Am vrut sa ii demonstrez lui Dogy ca intra in o discutie fara sfarsit. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning