Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

xxdadixx 16-10-11 19:09

Re: E36 - DARTH VADER

Nu te mai trateaza nimeni. Sa le stapanesti sanatos.

RIcKO 16-10-11 19:15

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4649306)
Nu te mai trateaza nimeni. Sa le stapanesti sanatos.

Multumesc frumos

GIULY 16-10-11 22:01

Sunt asa de bucuros ca acest e36 e din Romania. Felicitari bis!

RIcKO 16-10-11 22:52

Quote:

Originally Posted by GIULY (Post 4649704)
Sunt asa de bucuros ca acest e36 e din Romania. Felicitari bis!

Multumesc pt cuvintele frumoase....masina si-a inceput istoria din targoviste....si a ajuns la mine:D

4IlegaL 17-10-11 00:25

Hai cu o poza noua si calitate buna , sa vedem care mai e starea... ;)

da_joint 17-10-11 06:09

Jantele sunt geniale insa problema cea mai mare e sa faci masina sa arate bine cu ele,adica latimea lor si et-ul sunt o mare problema.trebuie tras de aripi la modu nesimtit si totusi facut in asa fel incat sa dea bine,altfel faci ceva pe ele de jante.
multa bafta iti doresc

RIcKO 17-10-11 06:55

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4650036)
Jantele sunt geniale insa problema cea mai mare e sa faci masina sa arate bine cu ele,adica latimea lor si et-ul sunt o mare problema.trebuie tras de aripi la modu nesimtit si totusi facut in asa fel incat sa dea bine,altfel faci ceva pe ele de jante.
multa bafta iti doresc

Da am idee cam ce trebuie sa fac , o sa, trag o fuga pe la bucuresti sa rezolv cu aripile pt ca pe la noi pe aici nu vad pe cineva capabil sa o faca , iar pt spate cred ca doua brate reglabile pt camber vor face minuni , insa nu stiu inca de care sa iau . Ms bafta si tie , foarte frumoasa pisica ta , iar cu noul interior ,,. pfuuu :)

ObeLix 17-10-11 07:19

ricko nu incetezi sa ne uimesti !! jantele care leai luat sunt mai mult decat wow . felicitari !! . sper ca dupa progresele facute , sa nu mai vrei sa o vinzi .

da_joint 17-10-11 12:19

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4650057)
Da am idee cam ce trebuie sa fac , o sa, trag o fuga pe la bucuresti sa rezolv cu aripile pt ca pe la noi pe aici nu vad pe cineva capabil sa o faca , iar pt spate cred ca doua brate reglabile pt camber vor face minuni , insa nu stiu inca de care sa iau . Ms bafta si tie , foarte frumoasa pisica ta , iar cu noul interior ,,. pfuuu :)

ms insa noul interior de care stii tu nu mai exista,a plecat la zeky si am luat eu interiorul lui(cel postat la style e36).ma deranja la vadere ca nu erau confortabile la spatar si tetiere.
Nu te astepta sa faca prea multe minuni bratele reglabile,eu am -4 acum fata/spate cu ceva modificari si brate OEM si deja e extrem.
Singura solutie care o vad la tine e sa iei la strung( in cazul in care permite janta,adica sa nu atinga in etrier) din butucul jantei si roluite serios aripile fata/spate si evident cat mai mult strech,adica un 225/35 spatele.

RIcKO 17-10-11 19:18

4Ilegal ....de moment nu se poate alte poze , stare e aceasi :P

ObeLix ...Intr-adevar masina nu se mai vinde , multumesc de aprecieri

Da-joint ....ai PM

myky99 17-10-11 21:18

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4651801)
4Ilegal ....de moment nu se poate alte poze , stare e aceasi :P

ObeLix ...Intr-adevar masina nu se mai vinde , multumesc de aprecieri

Da-joint ....ai PM

ce rost ar avea?:lol: suntem nebuni sa vindem sacu fara fund care a inghitit bani?:))
mai are rost sa laud si eu.?:lol:... baga mare cu aripile alea sa iasa bine ca in ele sta toata treaba..... spor la munca si iti tin pumnii sa iasa bomba :P

DaNn.ZyX 17-10-11 21:21

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4652154)
ce rost ar avea?:lol: suntem nebuni sa vindem sacu fara fund care a inghitit bani?:))
mai are rost sa laud si eu.?:lol:... baga mare cu aripile alea sa iasa bine ca in ele sta toata treaba..... spor la munca si iti tin pumnii sa iasa bomba :P

Mai bine zis baga mare acolo sa faci stockul de monetar si treci acasa sa vezi pentru ce ai muncit,macar in vacanta de iarna :D

RIcKO 17-10-11 21:27

myky99 : Multumesc de apreciere , sper si eu din tot sufletul sa fie bine , de aceea am si decis sa merg la cineva care a mai facut chestii de genul pt aripi chiar daca o sa bat tara in lung :P

Dann : Am muncit si inca mai muncesc pt masina asta , din pacate nu pot sa vin acum , in primavara sigurrrr

bogdy.ghetto 17-10-11 21:38

Treaba buna pana acuma bravo imi place! Spor!

RIcKO 18-10-11 18:39

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4652235)
Treaba buna pana acuma bravo imi place! Spor!

Multumesc :D

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning