![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
Nu te mai trateaza nimeni. Sa le stapanesti sanatos.
|
Quote:
|
Sunt asa de bucuros ca acest e36 e din Romania. Felicitari bis!
|
Quote:
Multumesc pt cuvintele frumoase....masina si-a inceput istoria din targoviste....si a ajuns la mine:D |
Hai cu o poza noua si calitate buna , sa vedem care mai e starea... ;)
|
Jantele sunt geniale insa problema cea mai mare e sa faci masina sa arate bine cu ele,adica latimea lor si et-ul sunt o mare problema.trebuie tras de aripi la modu nesimtit si totusi facut in asa fel incat sa dea bine,altfel faci ceva pe ele de jante.
multa bafta iti doresc |
Quote:
|
ricko nu incetezi sa ne uimesti !! jantele care leai luat sunt mai mult decat wow . felicitari !! . sper ca dupa progresele facute , sa nu mai vrei sa o vinzi .
|
Quote:
Nu te astepta sa faca prea multe minuni bratele reglabile,eu am -4 acum fata/spate cu ceva modificari si brate OEM si deja e extrem. Singura solutie care o vad la tine e sa iei la strung( in cazul in care permite janta,adica sa nu atinga in etrier) din butucul jantei si roluite serios aripile fata/spate si evident cat mai mult strech,adica un 225/35 spatele. |
4Ilegal ....de moment nu se poate alte poze , stare e aceasi :P
ObeLix ...Intr-adevar masina nu se mai vinde , multumesc de aprecieri Da-joint ....ai PM |
Quote:
mai are rost sa laud si eu.?:lol:... baga mare cu aripile alea sa iasa bine ca in ele sta toata treaba..... spor la munca si iti tin pumnii sa iasa bomba :P |
Quote:
|
myky99 : Multumesc de apreciere , sper si eu din tot sufletul sa fie bine , de aceea am si decis sa merg la cineva care a mai facut chestii de genul pt aripi chiar daca o sa bat tara in lung :P
Dann : Am muncit si inca mai muncesc pt masina asta , din pacate nu pot sa vin acum , in primavara sigurrrr |
Treaba buna pana acuma bravo imi place! Spor!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning