![]() |
Re: Galerie foto
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti???? cum arata cu hard top??? eu zic ca arata bine...
|
Quote:
|
foaarte hotz...si foarte util pe timp de iarna si unde mai pui ca ii da un aspect bestial....asteptam sa vedem pe tyc cum arata
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
dupa cum am zis am fost si am vazut nissanul si e un 200sx dupa cum am zis ceea ce inseamna 18T.,..am ramas cu o parere de rau pt k masina e intr o stare jalnica ,nu e nici de aruncat dar ,...e muult de lucru la ea ,poate ve ti vedea din poze cate ceva detalii Attachment 404688
Attachment 404689 Attachment 404690 Attachment 404691 Attachment 404692 Attachment 404693 Attachment 404694 Attachment 404695 Attachment 404696asta negru e un 240sx adik motorizare de 2,4l,..de pe net;) Attachment 404697 |
Deci am avut dreptate ;).
Uita-l pe ala rosu,asta de-l avem noi in oras e intr-o stare mai buna,las ca vorbesc eu astazi cu proprietarul sa vedem pana la urma la ce pret il da si eventual sa mergi sa-l vezi. |
Cat vroia pe coptura asta?
|
mersi bad-guy,pe coptura asta vroia 2500eur., bine ca poate il scoti si la 2000eur. dar ai de munca ,tipul era la munca ,am vorbit cu el si mi a zis unde e masina ,si uite o ,am intrat si inauntru caci era deschisa era cam varza si la interior dar nu cat la exterior ,trebuia scimbate scaunele ,cel al soferului fiind cu spatarul sucit intr o parte si pe spate ,fetele de usi stateau sa pice l fel si usa ,avea si clima dar nu stiu cat de functionala ,spoilerul fata si acela statea sa pice,aripile la partea de jos dansau ,pragul stanga in zona fata era lovit si indreptat nu mai avea linea lui ,potbagajul avea joc deci in mers ,"muzica",deci ,...mie unul chiar mi a parut rau cand am vazut o astfel de masina in halul asta ,pacat ,semai poate aduce la viata dar,...nu stiu motorul in ce stare era ,...dar nu mi fac sperante nici in privinta lui,..
|
Fa-ti calcul, vezi poate totusi e rentabil sa-l iei si sa-ti mai iei una in stare buna de dincolo.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Mai lasati masinile...astea se pun la galerie???
In da club. |
Ba fratzika urate sunt ba americancele :)
|
exact asta am vrut si eu sa zic...
cand o sa vi acas toate o sa ti se para fotomodele :) |
:D :D :D ...aceeasi parere am si eu despre <cele> din Olanda....ma tot uit si ma minunez....cat sunt de nasoale.....:D :D :D..... so romanian girls rulz:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:04. |
- Copyright 2026 4Tuning