![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Numai de bine |
Quote:
Numai de bine |
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
|
Ca sa mai fiu si on azii am muncit din nou pe la masina si anume,am incercat sa imi pun boxele fata dar din pacate nu am avut noroc pentru ca nu au intrat datorita faptului ca au magnetul prea mare :cry:,apoi mi-am schimbat butonul de la statie plus firul care duce la casetofon ,am prins casetofonul cum trebuie ,am siliconat tot interiorul,am schimbat si becul de la lampa spate numar plus montajul acesteia ..
As dori cine are niste boxe de fata originale de fabrica sa ma contacteze.. Numai de bine! |
Salutare,revin cu mici chestiuni care vor fii facute la masinutza ,si anume azii voi merge la un prieten sa imi colanteze plafonul si stalpii in colant carbon 3m ,in urmatoarele zile o sa achizitionez si un set de boxe originale pentru fata,ceea ce nu gasesc este o polita spate negaurita pentru modelul in 2 usi :cry: pentru ca a mea este ingaurita ...O sa revin si cu ceva poze in urmatoarele zile ;)
Numai de bine |
Boxele fata sa ma uit pe la tara se vad daca le mai am... dar saptamana viitoare:D
O polita de spate ma pot uita pe la dezmembrari si iti spun daca gasesc ceva dar de luni o sa ma uit;) |
Sa imi spui si mie ce ET, J, R si dimensiunea cauciucurilor sa nu caut prea mult. Thx:-)
|
Quote:
Numai de bine! |
Quote:
Poi jantele au urmatoarele specificafii 15 ,7j ,et 12 si dimensiunea cauciucurilor este de 195-45-15 desii la tine pica mai bine 195-50-15 neavand suspensie reglabila pe aia stoc pica mai bine cu 50,si nu stiu cum de iti atinge pentru ca eu am pus jante si pe 16 cu 9j spatele si cu o mica modificare nu imi atingea Numai de bine! |
8 Attachment(s)
Salutare,intre timp am mai facut cate ceva pe la masinuta si anume m-am axat un pic si pe interior am reconditionat unle plastice care aveau urme de oboseala plus o curatire si o intretinere a plasticelor,de asemenea am intrat un pic si pe la motor am vopsit 'galeria de la esapament' cu un spray special negru mat care rezista la temperaturi mari ,in schimb la motor vreau sa il curat si sa il aranjez cat de cat dar asta in timp..,din pacate colantul pe plafon nu am avut timp sa il pun dar o sa urmeze,de asemenea am rezolvat cu boxele de fata urmeaza sa le primesc ;),in continuare caut polita aceea de spate intreaga fara gauriii!
Si ceva poze facute cu acelasii aparat meserias :D |
7 Attachment(s)
:arrow:
|
da' ce s'a intamplat cu linia aceea de langa "gura" s-a pierdut saracu dupa un timp? :(
|
La mine este o problema nu stiu unde. Trebuie sa ne intalnim sa vezi ca nu bat campii. Alte persoane de pe aici au vazut si nu stiu cum sa ii mai dau de cap cu multe lucruri :( Momentan masina mea ramane asa cum este.
|
Quote:
Numai de bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning