![]() |
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vin cu ceva nou...stiu ca am destul de multe greseli, dar m-am cam grabit cu el(vezi diferenta de garda la sol dintre prag si spoiler fata, etc...)
Spuneti care-s restul greselilor :rolleyes2 pe care sper ca le voi corecta in urmatorul desen :-) |
3 Attachment(s)
fooling around..
|
zici tu fooling around, dar, sunt bine facute :)
intra in categoria caricaturi pentru ca sunt intentionat deformate si arata bine de tot. bravo :) |
chiar lucrezi bine...sunt de partea lui blu
|
@ HoricutzWSR: eu ti-am zis, dar n-ai vrut sa ma crezi :D Felicitari si tine-o tot asa :D
|
ms baietzi..o sa incerc sa ma tin de treaba si pe aici ca la vt mi`a pierit rabdarea,in plus,la scoala am parte de cea mai buna inspiratie,in timpu orelor,acasa nu pot desena :))
ms again |
5 Attachment(s)
cateva desene facute in ultimul timp, astept parerea voastra :D
Attachment 718867 Attachment 718868 Attachment 718869 Attachment 718870 Attachment 718871 |
4 Attachment(s)
Plictiseala pe bancile scoli:-)
|
Inceput destul de bun... nu?
Mai multa atentie la jante, elipse si proportii... [Edit: Asta pentru thundermike] Geox: bun, bun... tineo tot asa |
1 Attachment(s)
ce ziceti de dodge charger-u asta, mi-o luat cam o ora sa il fac:D, tocmai l'am terminat:peace:Attachment 719625
|
2 Attachment(s)
.........
ps:Ce creioane folositi:???: |
Creione Mecanice... Rotring Tikky II (am vazut ca multi au...) + multe altele... dar mai ales Faber Castel si Staedtler :D
in diferite diametrii... 0,7 la schite; 0,5 la desen si 0,35 la detalii si la linii definitive... ;) Mult 2B si B dar si HB din cand in cand pentru detalii... |
1 Attachment(s)
hallee...s-a cam schimbat lumea pe aici...trist...mi-era dor sa postez si eu ceva:d.....ceva in Paint
|
Salutari la toata lumea de pe aici.
Vreau sa va spun ca si eu desenez...vara ce a trecut...am avut niste desene- cat de cat frumoase si surpriza...Ma prins mama intr`o dimineata la 5 ca eu inca desenam..si sa enervat si toate mi le`a mototolit si au ajuns pe foc( tare nu? :lol:) Si de atunci am lasat orice desene..mi`am bagat p**a`n ele dar acu` ma apucat iar boala :)) Singura mea slabiciune e ca...nu prea am rabdare...dar si cand am stauuu si pana nu reusesc nu ma las :)) Momentan am 3 desene...cum pun mana pe un scanner le voi atasa aici :-P EDIT: aici am facute poza cu web-ul ... http://194.88.148.105/9b/68/56/7b/ssss.JPG?v=1 - e36 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning