Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

elspa 08-04-08 21:05

Re: Club astra bertone

baieti am pe stoc turbocharger electric universal
pret 560 ron
https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off/74040-turbocharger-electric-universal-masina.html

pyranha_1984 09-04-08 12:27

Hai sal lume !!!! Cam plict p aici :P

sabothor 09-04-08 13:24

Dap .. uite .. drept rasplata .. a mai pus si sabothor un post :)

Mihai ti-am vizitat site-ul si am vazut multe chestii interesante ... Curand (cam peste o luna sper) ... o sa imi iau Z20LER Rossa .. si o sa te contactez sa facem iara niste afaceri impreuna ...

Numai sa gasesc masina ca sunt cam pretentios :(

algorunescu 09-04-08 14:39

Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 1475086)
Dap .. uite .. drept rasplata .. a mai pus si sabothor un post :)

Mihai ti-am vizitat site-ul si am vazut multe chestii interesante ... Curand (cam peste o luna sper) ... o sa imi iau Z20LER Rossa .. si o sa te contactez sa facem iara niste afaceri impreuna ...

Numai sa gasesc masina ca sunt cam pretentios :(

Ai grija ca Mihai e periculos. Cu site-ul lui cu tot. E ca diavolul. Cand zici ca te opresti, scoate o noua ispita din tolba si iar te baga la cheltuiala.
Trebuie sa pun si eu poze cu masina refacuta si ultimele modificari.

algorunescu 11-04-08 10:01

4 Attachment(s)
Hai sa va arat niste poze cu ultimele modificari. Cele de la motor. Cu ext masinii inca n-am facut poze ca ori aveam camera si era murdara, ori invers.

Asta este noul bov HKS (cel pe care-l aduce Mihai). E super tare si se aude bestial. O sa fac un filmulet la un momentdat ca sa il auziti.

algorunescu 11-04-08 10:03

1 Attachment(s)
Apoi, am schimbat cutia de filtru si traseul de admisie cu cea de pe 2.2 (tot cu ajutorul lui Mihai ca eu nu ma pricep prea bine). A iesit asa:

algorunescu 11-04-08 10:08

5 Attachment(s)
Problema cu furtunul de breather de la motor am rezolvat-o aseara in felul urmator. Am pus o valva mecanica de metal in tubul de admisie de dupa debitmetru (pt cine nu stie, initial intra in bucata de admisie care venea peste motor). A iesit f bine zic eu:

elspa 13-04-08 13:23

2 Attachment(s)
misto lucrarea ... ma faci sa simt foarte mandru...mi-a dat si o lacrima :)

anyway, turbocharger instalat pe astra g :), crestere de putere de 17 cp pe dyno (de la 101 la 118 )

dany_let 15-04-08 13:48

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1478851)
Apoi, am schimbat cutia de filtru si traseul de admisie cu cea de pe 2.2 (tot cu ajutorul lui Mihai ca eu nu ma pricep prea bine). A iesit asa:

ptr. ce atat deranj ??

algorunescu 15-04-08 14:23

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1485605)
ptr. ce atat deranj ??

Pt ca asa circuitul aerului nu mai trece peste motorul incins. Nu e mare chestie, dar tot aveam cutia acasa si statea degeaba. Nu m-a costat nimic sa fac modificarea asa ca ..... d c nu ?

dany_let 15-04-08 16:42

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1485658)
Pt ca asa circuitul aerului nu mai trece peste motorul incins. Nu e mare chestie, dar tot aveam cutia acasa si statea degeaba. Nu m-a costat nimic sa fac modificarea asa ca ..... d c nu ?

aham , da , buna treaba numai ca era mai bine daca puneai un filtru sport.

algorunescu 15-04-08 17:07

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1485919)
aham , da , buna treaba numai ca era mai bine daca puneai un filtru sport.

Am si filtru sport in cutie. Stiu ca era mai bine cu unul conic dar un kit cu filtru conic in cutie de carbon (ca altfel nu se merita) costa ceva milioane si nu stiu daca diferenta de putere merita bani. Urmatoarea modificare care se va simti va fi schimbarea de intercooler.

pyranha_1984 16-04-08 10:56

10 Attachment(s)
Mai pun si eu poze cu masina ca nu am mai pus demult si de plict.... ast si sugestiile voastre ce sa mai pun p ea cum sa o mai fac ... una alta :P stiti voi !!! :D

pyranha_1984 16-04-08 11:00

1 Attachment(s)
A apropo si care stii unde imi fac si eu bara fata ..... sau sa o schimb care stii un tinichigiu bun si daca se poate si subtire :D

dany_let 16-04-08 11:43

jante+ suspensie.

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

- Copyright 2026 4Tuning