![]() |
Re: Club astra bertone
baieti am pe stoc turbocharger electric universal
pret 560 ron https://forum.4tuning.ro/465-turbine-and-blow-off/74040-turbocharger-electric-universal-masina.html |
Hai sal lume !!!! Cam plict p aici :P
|
Dap .. uite .. drept rasplata .. a mai pus si sabothor un post :)
Mihai ti-am vizitat site-ul si am vazut multe chestii interesante ... Curand (cam peste o luna sper) ... o sa imi iau Z20LER Rossa .. si o sa te contactez sa facem iara niste afaceri impreuna ... Numai sa gasesc masina ca sunt cam pretentios :( |
Quote:
Trebuie sa pun si eu poze cu masina refacuta si ultimele modificari. |
4 Attachment(s)
Hai sa va arat niste poze cu ultimele modificari. Cele de la motor. Cu ext masinii inca n-am facut poze ca ori aveam camera si era murdara, ori invers.
Asta este noul bov HKS (cel pe care-l aduce Mihai). E super tare si se aude bestial. O sa fac un filmulet la un momentdat ca sa il auziti. |
1 Attachment(s)
Apoi, am schimbat cutia de filtru si traseul de admisie cu cea de pe 2.2 (tot cu ajutorul lui Mihai ca eu nu ma pricep prea bine). A iesit asa:
|
5 Attachment(s)
Problema cu furtunul de breather de la motor am rezolvat-o aseara in felul urmator. Am pus o valva mecanica de metal in tubul de admisie de dupa debitmetru (pt cine nu stie, initial intra in bucata de admisie care venea peste motor). A iesit f bine zic eu:
|
2 Attachment(s)
misto lucrarea ... ma faci sa simt foarte mandru...mi-a dat si o lacrima :)
anyway, turbocharger instalat pe astra g :), crestere de putere de 17 cp pe dyno (de la 101 la 118 ) |
Quote:
ptr. ce atat deranj ?? |
Quote:
|
Quote:
aham , da , buna treaba numai ca era mai bine daca puneai un filtru sport. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Mai pun si eu poze cu masina ca nu am mai pus demult si de plict.... ast si sugestiile voastre ce sa mai pun p ea cum sa o mai fac ... una alta :P stiti voi !!! :D
|
1 Attachment(s)
A apropo si care stii unde imi fac si eu bara fata ..... sau sa o schimb care stii un tinichigiu bun si daca se poate si subtire :D
|
jante+ suspensie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning