![]() |
Re: .
Quote:
|
pai dk te rogi..mult, mult..vei fi :lol: :lol: :lol: :oops:
|
,
nu bre, am 2 amici care vor 38/38 - uri si m-au rugat sa le fac rost
da. tu nu ai fost bre la curse ??? daca nu, ia de la mosu' filmele Filme: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=400 cauta-l si tu pe aici |
trage cu ochiu la locatia mea...sau a fost vivi prin vest cumva si nu mi-a zis :?: :shock: :roll:
aku innot printre filmuletze, poate-l gasesc :D |
.
scuze
dupa ce am dat \"submit\" m-am gandit sa ma uit si eu la \"tine\" si acuuuu ............de esti breeee asa rau ??? loooooooool |
-1
|
dk eram rau..bree BIL :lol: , nu puneam happy smiley in mesaj... :wink:
ti-am dat o sugestie doar.. :shock: :arrow: location :wink: dar ce vor sa faca prietenii tai cu ele? pe ce motoare intentioneaza sa le monteze si U zolti la fel..ce intentii criminale aveti :?: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
uau :yikes: , era sa uit de seria CAPRI MOVIE.....again :oops: :lol:
vreau sa vad macar 20 de downloaduri la fiecare film, sa shtiu k nu le postez degeaba ... :lol: :rockon: |
apreciez seria CAPRI MOVIE.... asa ca plz.again!!!!!!
|
in principiu .... care aveti in plus clapeta cu care se deschida capota la mk2/3 ..?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
BTF 4 U and the rest....of the BOYS and their cars from HELL :lol: :lol: :arrow:
|
bine bine da shorici avetzi?
sau atzi parlit porcu' cu gaze de eshapament? stiu ca fac posturi aiurea ca nu am nici porc nici capri....da poate o sa am de-al casei |
MUHHAHAHHA, ai U un capri pa'kol pe undeva, porc....un ALF.. :oops: :lol:
eu cred k trebuie sa-ti fuck cunoshtintza cu un anume topic de aici k sa poti sa devii si tu de-al casei in cateva zile...akolo pui poze de tampeshti si sa vezi cum iti creste ratingul :shock: :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
CAPRI MOVIE... :arrow:
P.S. Scuzati filmul 05 dar nush de ce nu merge la toti..ceva codec mai smecher poate are nevoie..nici mie nu-mi mere... :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning