![]() |
Re: TXA
ce sa mai zic :D super masina , mare nebun , distractie maxima pe DN la intoarcere cu tine :D :))
|
a fost beton sper sa o facem iar cu prima ocazie
|
frumoasa masina. de cand am inceput sa citesc despre ea am ramas fascinat.daca nu sunt prea indiscret, cam cat te-a costat sa o faci sa ajunga in acest stadiu..
|
nu cred k mai tine de mult socoteala, cand te apuci sa schimbi o masina radical, de la furtunele de frana pana la motor, nu mai poti tine socoteala.
|
Iti dai seama k nu ma astept sa imi zica o suma exacta dar macar aprox intre 10 si 15 000 sau intre 15-20 000.....
|
nu vreau sa ma bag , dar totusi , de ce e importanta aceasta suma ?
|
destui bani dar nu asta este asa de important ci produsul final....
|
produsul final e unul reusit..e o masina pe sufletul lui asa ca obiectiile din partea celorlalti sunt simple pareri!nu conteaza decat ce`i place proprietarului!va salut bafta!
|
Va salut pe totzi!!!
In primul rand vreau sa-l felicit pe Marius pentru mashina care a facuto ........presupun ca toata lumea se intreaba catzi bani o fii bagat in mashina shi chestii dastea, eu cred ca a bagat bani multzi dar a shi muncit mult la ea shi cred ca asta il face diferit de multa lume care au parintzi..... "cu bani"..... shi au cerut ....pur shi simplu o mashina gata facuta, pentru realizarea acestui proiect Marius ar trebuii sa aibe tot respectul vostru numai prin simplul fapt ca,.....el a realizat aceasta mashina, nu numai banii. Oricum nu cred ca e produsul final asta....omu` inca lucreaza la ea shi dupa cate vad eu se anuntza grav rau......:P. Cat despre Golfuletz.......frumoase poze.......eshti un adevarat profesionist, bafta in continuare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|