![]() |
Re: Numere de inmatriculare
Quote:
|
Ce se intampla daca cumva mi se lipeste "din greseala" o folie pe placuta de inmatriculare?
Adica... primesc amenda,sau ce? |
O si I nu ai voie ca prima litera din cele 3, pentru a nu se confunda cu 0 (zero) si 1;
dar in rest sunt folosite. exemplu mai multi care au numar X xx PAI (PA ! ), GTI , etc. |
au aparut prin buc numere de inmatriculare cu 3 cifre?
|
Cica de la 1 februarie apar alea, asa am auzit la radio
|
Am vazut ieri un M5 alb,E39 cu numar M5 02 BOG,de Anglia parca :)
|
Idee de numar pt. cei ce ii cheama Sorin B xx SXN - x-ori ca la mate:P
|
2 Attachment(s)
Prima data am crezut ca este la bulgari cand am vazut-o in parcare, la urma m-am uitat mai atent si am vazut ca este varianta noua de numere din ro.
|
Catai' fitza pe ""bossu" ala!!
Ma-ntreb de ce nu 325 (deja o fi luat:)) ); probabil bossu a zis ca o tine oricum putin pe asta urmatoarea e 525 deci a facut numarul din timp. Cred ca de la B 001 BOS la B 999 BOS toate sunt luate deja:)) |
Quote:
Se va cauta cu disperare B 555 BOS...ca 5-ul il poate transforma usor in $ B $$$ BOS...:lol:.. Ma intreb ce va face amaratul care nu opteaza pentru vreun preferential si obtine B 666 IAD :lol:... |
numerele de inmatriculare se pot cumpara(o serie de la 001-999 ASD de ex) si in timp sa le vinzi tu la cine vrea de ex B 999 ASD
(nu sariti cu paru ca chiar nu stiu):P |
B013RUL:D:)
|
1 Attachment(s)
In Anglia se practica treaba asta cu placutele de inmatriculare. Daca ai o masina tare si stii ca placuta de inmatriculare care ti-ar trebui tie, se afla in posesia unui...suma oferita sau ceruta poate ajunge la zeci de mii de lire.
Astfel de placute preferentiale se liciteaza in Anglia. |
B05UGE
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning