![]() |
Re: Golan "BRABUS"
:)) vb din experienta dsign
|
Evident. Eu de o saptamana ma chinui sa aduc la nivel lichidul de frana, dupa ce am facut aerisirea instalatiei ultima data. Sta un mm deasupra liniei de minim, iar lichid am destul in garaj :D
|
:D inca iti dau batai de cap franele .... :!:
|
1 Attachment(s)
In timp ce e ger afara,dam comanda pentru piese sa imbunatatim (sper ca am facut desenul destul de "tehnic" ).
|
Aveam un sef la munca abera lafel de mult ca si tine! Pe el l-au dat afara =))
|
Dar era SEF!!!! :clap:
|
5 Attachment(s)
Azi am montat bucsa la schimbator,a mai trebuit luat din ea pe strung inca 1,5mm si facuta o crestatura pe ea, ca deh,socoteala de la piata cu aia de acasa da cu virgula:-)
Ca prima impresie: -a disparut jocul stanga/dreapta si inainte/inapoi -schimbi MULT mai precis vitezele -a disparut si jocul sus/jos din simplu motiv ca bucsa fixeaza foarte bine acea piesa de cauciuc. Si am mai dat si tona de sare jos de pe agregat. |
1-solutia rosie e ulei ?
2-nu iti forteaza acum filetul ala de plastic de la capac ? |
Quote:
si eu sunt curios ce este ? ca vaselina rosie valvoline nu este :-) |
Solutia aia rosie e Vaselina..Stiu sigur...am si eu prin balcon..foloseam la bicileta " pe vremuri"..:))>...Sau poate ma insel...
|
Este ulei triptronic =))
|
2 Attachment(s)
Quote:
2-Nu forteaza pentru ca am masurat sa nu fie mai inalta decat bucsa aceea de cauciuc. Quote:
Quote:
Quote:
Si doua poze de sezon,winter setup(ca tot nu ne mai place romana:???: ) |
Deci am avut dreptate:)):))....
Abia astept primavara..sa o echipezi iar:X:X..bafta cu masinuta;) |
aoleeu ce ridicata e :(, zici ca e SUV :)), bestial loganelu.
|
9 Attachment(s)
Am mai surubarit azi ceva,mi-am realizat mega short-shifterul,acum intra in viteza la comanda de impuls.
Am realizat cateva short-shiftere pentru cei care mi-au comandat si nu numai. Am realizat 12 bucse pentru micsorarea jocului care il are schimbatorul de viteze. Si i-am facut pozesi la suv-ul. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning