![]() |
Re: Masini Abandonate!
Ar fi pe naiba.
|
poate tie nu iti place e28 dar pt mine e o masina interesanta si cu traditie in spate
|
Este interesanta, dar atat.
Nu este o masina rara. Una in stare buna, ce nu are nevoie de restaurare se gaseste la bani decenti. Probabil o vrei ca si prima masina. Mai nou, toti sunt restauratori. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am trecut zilele trecute pe Dr.Felix...Pe strada era abandonat un Citroen 2 CV.Parea in stare bunicica.N-am avut cum sa-i fac poza...
|
2 Attachment(s)
undeva in Constanta
|
Quote:
|
acest model s-a fabricat pana in anul 2002...oricum tot de generatie noua este...
|
asta e in spate la Dobrogea nu? mai e cel a lu Mazare in parcare la Flora ... asemanator daca nu chiar la fel
|
da,este cel de la Dobrogea...a lui Mazare mi se pare intr-o stare mai buna
|
2 Attachment(s)
daca stie cineva de asta cateceva...proprietar, pret daca e de vanzare
BMW 528 E28 model SUA, FULL option am pozele de la un amic... |
Quote:
il asigur pe cel de mai sus care zicea ca a miscat'o vara trecuta ... ca de doi ani sta fix in acelasi loc .... mai nou careva i'a chiuretat luneta ... prin toamna ... acum are o bucata de polistiren in loc de geam ... pacat de ea ca arata inca bine ... nu vreau sa imi iamginez cum miroase de la apa/zapada ajunsa in banchete dar ... e promitatoare ... mi se rupe inima de fiecare data cand plec /vin de la munca si o vad acolo pe trotuar ... poate intr'o zi nu o sa o mai vad .. si o sa fiu convins ca cineva a luat'o de acolo sa o puna la punct , sa ii dea iar polishul pe care il avea acum 5-6 ani ... |
1 Attachment(s)
.........
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning