![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
La cat de coapta e caroseria asta...orice investitie mai departe mi se pare pierdere de timp, bani si nervi. Una era daca erai prima mana, si alta este cand deja ii faci a doua sau a treia tinichigerie dupa alti gigei care mai mult au faramat decat au reparat.
|
2 Attachment(s)
316i : nu mai exagera atata ca nu e chiar asa de mancata, fierul se face, nu te necaji Bogdane`, ce mare branza...podeaua si restul e mai mult nimic;) sunt altele si mai si. E bine ca nu e mancata acolo la oala unde se prind amortizoarele. La prag si contra prag e o nimica toata..va arat eu rugina in adevaratul sens al cuvantului..deci crede-ma, nu ai de ce sa te sperii.:-)
|
Quote:
E vorba pur si simplu sa stii in ce bagi banii si ce vei obtine la sfarsit de banii aia. |
Quote:
daca bogdan doreste nu cred ca este imposibil sa mai gasim una si pt el... Multa bafta Bogdane! |
Quote:
Scuze de off-topic Bogdan, lasa ca si dacia a fost la fel, si acum e impecabila;) O scoti tu la cap cu asta, si o sa iasa bine, chiar foarte bine ! |
Quote:
|
Multa putere de munca Bogdan si buget!:lol: O faci tu , nu e panica!:lol: Spor la munca!
|
9 Attachment(s)
Quote:
Am tabla de la panouri laterale de dube...nu am masurat exact sa vad cat are in grosime:rolleyes2 Aseara s-a lucrat pe partea tehnica...curatat putin motorul la interior, demontat/curatat sita sorb (multe bucati de mastic pe acolo), facut luna baia de ulei, inlocuit semering palier, montat volanta de 5.7Kg cu kitul de ambreiaj aferent si montat distributia...cam atat aseara, ca deja trecuse de ora 22:-) Va multumesc pentru incurajari:-) |
Bravo Bogdan, o treaba buna:smile: e luna capacul acela la baie:bunch:
|
Tot respectul pentru munca depusa, restul.... sunt vorbe.
|
spor la treaba bogdane , sper sa termin si eu cat mai repede mult a fost putin mai e.
Am incredere in tine ca vei face treaba buna!!! Zile cat mai insorite sa poti face treaba si sa fie buzunaru gras :-) |
10 Attachment(s)
Va multumesc baieti:-)..deasemenea si tie Dane spor la treaba, te-am vazut intr-o zi, frecai la o bara acolo langa masina..dar nu m-am putut oprii la tine, eram in viteza la altcineva in masina...:rolleyes2
Iata si motivul pentru care am zis ca ursul nu va mai fi masina de zi cu zi..ci doar de sambata seara..si alte cateva ocazii...:rolleyes2...dar poate fi si motivul pentru care nu voi mai avea putere sa termin ursul pana la intalnirea din 15 Iunie..vom vedea ce ne rezerva lunile astea doua...:???: |
Quote:
|
Quote:
Multumesc...sper sa fac reparatiile la ursache pe datorie ca altfel nu vad cum reusesc..noroc ca lucrez numai cu prieteni si poate asa sa fie sansa..vedem:rolleyes2 |
Sal stapanestii sanatos, sunt de incredere fordurile. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:50. |
- Copyright 2026 4Tuning