![]() |
Re: Propuneri/Challenges
inca 24 de ore....
edit: fac o listutza cu ce am primit ..sa fie toata lumea linistita... o sa mai modific lista si daca se posteaza dupa mine :lol: (sa nu se agite moderatorii) 1. blue_macca 2. raducuu1993 3. Ace aksel 4. darius doar atata???:cry: |
facem poll doar cu 4 oameni...(parca 6 masini)...sau mai asteptam?
|
io imi cer scuze...am fost plecat la bunici in vacanta....si nu cred ca intr-o zi as avea timp de proiect:( pana acum am reusit sa termin doar fata:)....daca mai acordati 2 zile termin si spatele
|
2 zile? ...doar maine nu e bine?? ca atunci fac si eu...si poate o sa mai apara si altii.... incearca pana maine seara :d...
|
Haide L4uR, te iubim, ca ca tine vrem sa fim :P:P:P just joking :D
Bafta tuturor si...asteptam cu nerabdare poll-ul :D... Mai vorbim maine peste vreo...cateva mai multe ore :D |
2 Attachment(s)
salut....il provoc pe Raducu la un challenge cu mine...pe un Ford Eleanor Shelby...pun si poza.al meu e gata...poate voi mai face unul si ma voi hotara...alegem intre fata si spate..la alegere..termenul e pana duminica la ora 1...e bine asa?ca duminica plek undeva..departe.in vacantza....daca pozele sunt bune rog un moderator sa faca un poll...ms si spor
|
Imi pare rau, nu pot...in week-end sunt cam plecat de acasa, si n-o sa am timp...lasam pe altadata
|
pollu s-a terminat...:d...il lasam pe blue macca sa propuna ceva...sau zic eu? :D
|
Eu zic ca daca nu zice el (blue macca) pana diseara - ora 21 sa zicem, sa propui tu ceva :)
|
Quote:
|
Ok...ma conformez...
|
Re: Poll x 5 - Challenge concepte Logan
4 Attachment(s)
ma gandesc la BMW M3 2008 :>
-restilizat -tunat ...ce vreti voi,numai ca la final sa semene cu m3 :) ajunge o saptamana?... |
i'm in:lol::arrow:
|
9+7 ..16 iulie ...e bine?? sau suntem tot putini? ... si din partea mea le puteti trimite tot pe [email protected] ...sau le punem direct aici...cum vreti? :D
si doar inca 2 zile sau o mai lungim? eu am spatele facut...o sa fac si fata |
imi place hot-rodul lu lks bravo!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning