Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Magos 13-01-07 13:19

Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)

da , asa e, dar cand ai ceva n comun cu persoana respectiva... parca e si mai si...

Spark 13-01-07 13:24

stiu ce zici ..
asa ai mai multe lucruri care te leaga de acea persoana :)

aleks 15-01-07 15:45

Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 696144)
lol... bad news 4 u... daca fata are acel quelque chose... !! no way sa ii rezisti... ;) totul depinde... fiecare fata e diferita... :D

eu una... cand imi pica cu tronc un tip, incerc sa fiu eu... asa cum sunt... nebuna si sarita de pe fix :twisted: , obsedata de masini si gadgeturi... :D daca ma place... :D combinatia perfecta... daca nu... pa si altul cu aceleasi hobby uri... :D

si dak are hobby femeile, cum va impacati cu ideea ? :lol::lol:

Mustang 15-01-07 18:20

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 699339)
si dak are hobby femeile, cum va impacati cu ideea ? :lol::lol:

good question buddy :)

Magos 15-01-07 20:26

pai nu stiu... ;)) eu tot la hobby'ul meu raman............. =)) masinile!!!

Trixi 17-01-07 16:48

:D :D :D dupa parerea mea toti se impaca f bine cu ideea...mai putin al' kre e linga mine...citeodata pare vizibil deranjat :rolleyes2

bluey 17-01-07 18:28

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 702407)
:D :D :D dupa parerea mea toti se impaca f bine cu ideea...mai putin al' kre e linga mine...citeodata pare vizibil deranjat :rolleyes2

F.U.C.K. him!!!

Trixi 17-01-07 19:06

:shock: nu violez io p nimeni....

MnemonyK 30-03-07 10:21

ce hobbyuri mei? sa suga p*** si pt acest site sa sugain timpul mersului (nerecomandat), aveti grija la gropi :P

aleks 01-04-07 13:39

off-topic, aici vorbim despre tehnicile fetelor de agatat, nu despre dorintele ude ale unora...

Andreeyutza 03-04-07 19:09

Vai baietzii astea... voi va lasatzi agatat numai si daca vedetzi k fata e imbracata doar intr-o buktzik de fusta.. si o bluza cat mai provocatoare...;)

bluey 03-04-07 19:22

But of course!!!
De ce nu???
Si dupa aia va mai mirati de ce sunt baietii magari si dispar dupa o noapte doua.
Ne plac bluzitsele provocatoare si fustitzele scurte dar nu le luam de neveste :P

Andreeyutza 03-04-07 19:26

dar nici nu trebuie :)) eu doar am zis... k voi asa uramaritzi mai mult cu ce e dotata fata si apoi va mai intrebatzi daca avetzi si cu cine sta de vb.. :)

Claudia 03-04-07 19:26

Haideti sa va spun o chestie aproape sigura, care se potriveste cred ca multor fete de pe forum! Eu nu o folosesc drept "metoda de agatat", dar mereu atrage pretendenti! In general, baietii care deschid o discutie despre masini..observa ca sunt pasionata in acest sens si asta ii atrage la culme, indiferent daca se pricep sau nu! Unii spun ca vorbesc despre asta mai mult decat ei, dar ii fascineaza ca au ce invata de la o fata :lol: (culmea!)... Pe de alta parte, tot de la barbati am invatat si eu ce stiu.
Va spun sigur ca fetele care au cat de cat habar in acest domeniu au mare priza la barbati. Fiindca asta e o pasiune des intalnita la ei, si li se pare incitant faptul ca o fata le poate intelege nebunia! ;)
Sa ma corecteze baietii daca am gresit. :-)

bluey 03-04-07 19:40

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 831742)
Haideti sa va spun o chestie aproape sigura, care se potriveste cred ca multor fete de pe forum! Eu nu o folosesc drept "metoda de agatat", dar mereu atrage pretendenti! In general, baietii care deschid o discutie despre masini..observa ca sunt pasionata in acest sens si asta ii atrage la culme, indiferent daca se pricep sau nu! Unii spun ca vorbesc despre asta mai mult decat ei, dar ii fascineaza ca au ce invata de la o fata :lol: (culmea!)... Pe de alta parte, tot de la barbati am invatat si eu ce stiu.
Va spun sigur ca fetele care au cat de cat habar in acest domeniu au mare priza la barbati. Fiindca asta e o pasiune des intalnita la ei, si li se pare incitant faptul ca o fata le poate intelege nebunia! ;)
Sa ma corecteze baietii daca am gresit. :-)

Ai grija ca spatiul de reclama se plateste aici.:-P
@Andreeyutza nu prea mai conteaza ce spune fata daca se imbraca asa cum spui tu

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning