Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   BMW E30 Braila/Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/164981-bmw-e30-braila-galati.html)

avolex 30-12-11 07:28

Re: BMW E30 Braila/Galati

4 Attachment(s)
asta este ursul cind l-am adus de la buc si cind era in birlog la identificare:lol:

marius3030 30-12-11 12:01

Felicitari pt achizitie si spor la modificat/lucrat la ea!arata bine pe afara in ce-a mai mare parte din cate se vede si pare promitatoare rau!:twisted:;)

Radu. 30-12-11 14:29

Bafta cu ea.

8)8)4 doors.

GL-22-GTR 30-12-11 22:51

4 Attachment(s)
Daca tot veni vorba de 4 usi. Va prezint noul fratior de la Galati.... 325ix full ( aer conditionat, geamuri electrice, tapiterie din piele, incalzire scaune, etc.....). Sper sa va placa :D

gogu 30-12-11 23:24

scolco?

avolex 31-12-11 07:47

Quote:

Originally Posted by gogu (Post 4801602)
scolco?

care a mea sau cea pusa de gtr?!

gogu 31-12-11 08:56

Pe rand la toate.

Vexxatu 31-12-11 12:19

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 4799925)
Alyne adevaru este ca...........un 2.5 24v sa vada triple de 25.12 cu o masina distantza..........e ceva..........da vorbim noi la primavara cand nor mai fi scuze....felicitari LAT cel mai forta urs 2.5 12 din braila poate si de la galatzi ....:D

Sincer va rog mult, nu vreau sa existe iarasi discutii pt ca astea apar mereu, am zis-o si o repet (cu toate ca nu as fi vrut sa discutam aici, ci personal), inainte de a ma da, am specificat ca masina mea are ambreiajul dus (nu ca sa caut scuze, nu obisnuiesc asta) si asta este de mult, mai exact in urma cu un an la cursele de la Ianca, cand mi-a patinat in ultimul hal, cine a fost acolo stie si poate sa confirme, dar, am acceptat a ma da doar ca sa vad si eu cat de tare trage LAT-ul! Daca vrei sa ne spalam rufele in public, o facem : Prima cursa nu ti-am vazut triplele, m-ai batut pt ca am plecat rau ( masina patina f mult) cum de altfel nici nu se fac curse la sub 0 grade, a doua si a treia cursa, am plecat eu bine, NU AI PLECAT TU RAU asa cum ai spus-o, repet, am plecat eu bine! Daca masina mea tragea in parametrii normali cum era inainte sa patineze, iti spun din inima ca.....
P.S.1. Va rog sa nu mai va dati cu parerea voi privitorii, daca are ceva de zis sa zica LAT-ul s-atat!
P.S.2. LAT vs URS = URS WINNER (nu mai conteaza cum)

Gata, SSSST!

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 4801563)
Daca tot veni vorba de 4 usi. Va prezint noul fratior de la Galati.... 325ix full ( aer conditionat, geamuri electrice, tapiterie din piele, incalzire scaune, etc.....). Sper sa va placa :D

Ursul asta e cumparat de la VISAN nu? Oricum pare super intretinut!

Quote:

Originally Posted by BR-02-UUT (Post 4799925)
Alyne adevaru este ca...........un 2.5 24v sa vada triple de 25.12 cu o masina distantza..........e ceva..........da vorbim noi la primavara cand nor mai fi scuze....felicitari LAT cel mai forta urs 2.5 12 din braila poate si de la galatzi ....:D

Si tu Asta Baiatu cu DASIA, nu mai vorbi neintrebat!

BR-02-UUT 31-12-11 13:42

Frate fara suparare .......CE AMBREAJ DUS ca o masina tragea fantastici te dadeai dea latu de la 1 la 3 CE AMBREAJ DISTRUS...........scotea fum din toate pozitiile............in fine vb la primavara .........un ambreaj distrus cand da in sarcina si da in greu ........de la 2 3 mii la cat este ea turata atunci si ii dai gaz.........deodata sare la 4 5 mii si nu face nimik masina ........ALA II AMBREAJ distrus atat timp cat tu scoteai fum din toate pozitiile si masina era cu curu de asflt in toate pozitiile .............eu nu cred ca avea ceva ambreaju ......LAT rulz

sia devaru este ca pe filmari se vede ca tia dat o masina si ceva asa ca iai vazut triplele..........si vezi ca te contrazici singur parca ziceai ca patineaza ambreaju nu rotile........:)):)):)))si lui ia patinat rotile da la prima cursa te anepotit ..........ce nu mi aplacut mie la tine felu cum ai vb ca cica(sa tinut ceva duapa tine)........daca ursu ala amarat cu 12 v sa tinu CEVA dupa tine inseamna ca nu ai vazut filmarile......:)):)))succes in continuare

geo_gee2005_xxx 31-12-11 15:25

Vexxatu se pare ca nu stie sa piarda! Asa a facut si cand l-a ciufulit pisica 2.8 cabrio de anglia!

gogu 31-12-11 15:27

Vere voi o dati in smardoiala ala Brailitsa.

BR-02-UUT 31-12-11 15:34

frate nui vb de pierdut .....ca a castigat bv lui da numi place cum intoneaza cand vb el zice ca a castigat da nu zice CA ABIA LA FACUT cu jum de bot........el zice ca si cum mdea sa tinut ceva ........dupa el da LATU ia dato odata a doua ora a furat startu a pus masina in miscare ...........dinnainte sa lase mainile jos s a 3 oara la fel si abia la batut jum de bot acolo e ceva strans nu cum zice el ca bai sa tinut ceva mai bn sa zica ca ii cea mai stransa cursa care a avuto in viata lui .........
si scuza cu ambreaju LASO........ca te faci de ras.....ala nui ambreaj care sa nu tina..........

Gabi TAZ 31-12-11 15:45

oricum 2.5 12v ala nu e stock.

BR-02-UUT 31-12-11 15:57

da are soft serpisori intermediara inoc borla si finala din carbon 20........

Catalin_br 31-12-11 16:12

Lasati masinile sa vorbeasca, nu va mai razboiti inutil, apucativa de treaba la masinile alea si va intalniti la linia de start, iar cel ce va ajunge primu la linia de finis va dovedi ca are o masina mai puternica si pct!

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning