![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Quote:
Quote:
Am vazut ca ai si tu faruri facelift ,ai si stopuri facelift daca nu ma insel :shock: Au fost adaugate ulterior ca si a ta e nonfacelift! |
dap.au fost cumparate de unchiul meu(cel de la care am luat masina).
dap..am si stop-uri de facelift. e bine ca ti-a dat si ledurile alea ca zilele trecute am vrut sa cumpar si eu 2 delea si ghici cat costau?"numai" 350 ron.:lol: si m-am dus frumos la un prieten care se pricepe cam la orice in materie de masini,mi-a modificat ala unde intra bec-ul si i-am pus becuri delea de frana si pozitie pe acelasi bec binenteles cu led-uri.asa ca un bec dela ma ajuns cam 10 lei albastru si 13 alb.:D acum astept sa-mi aduca si rosii:twisted: |
Am platit bani pe ele :D in jur de 200 lei ! Oricum am luat faruruile foarte ieftine si a meritat .
Cine ti-a cerut 350 lei ori erau de calitate superioara ori vroia sa te tapeasca . Eu peste tot am vazut cu 200-250 lei :shock: |
Salut, de unde ti-ai luat inelele de bord? Vreau sa-mi iau si eu si am gasit numai cromate care arata urat. Ale tale sunt mate nu? Trimite-mi pe pm site-ul sau magazinul. Mersi !
|
acele led-uri le-am gasit la un magazin specializat in becuri de toate natiile.
oricum,se aduc numai pe comanda oriunde am intrebat! pe net am inteles ca sunt undeva pe la 250 ron. scumpe oricum! mai tarziu un pic ma duc s vad daca mi-a adus albe si rosii!:D |
Quote:
Eu le'am luat din Spania dar intreaba-l pe cristy ca si el a pus exact asa .Cred ca le-a luat de pe www.************ Quote:
Edit; ce tare ,nu ma lasa sa pun link peforum :evil: bmw-shop e site-ul , nu pot sa-l scriu complet ca se sterge automat :evil: |
3 Attachment(s)
Vreau sa cumpar suruburi speciale pentru numarul de inmatriculare :shock:
Sunt cateva variante :D Vreau sa pun neaparat surub cu piulita in capat si poxipol pe piulita sa nu se poata scoate nici cum:evil: |
Quote:
in prima poza, suruburile cu fir, pentru ce e firul ala? |
E simplu 8)
Cand ma opreste "curcanul" imi cere acte care nu le dau(sigur raman fara talon :-P) , n-am mai dat acte la politie de 2 ani cred ... si ma tot ameninta ca imi ia numerele de pe masina :evil: Sa vad eu cum imi scoate numerele cand le prind in suruburi :D Jur ca-i zic sa le scoata si ma pun sa filmez !! Alea cu fir au si un led care lumineaza numarul ... O sa comand acum cand fac iau si oglinzile ! |
super interesanta ideea!!!:)));)
|
super masina ... tare faza cu numerele !!!
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol: pe asta nu am mai auzit-o :)) am avut si eu o gramada de chestii care nu corespundeau la golf, dar de obicei daca vorbesti frumos cu ei sunt baieti calumea :D mai putin aia care erau gata gata sa scrie amenda de 2500 de lei :D |
foarte tare ideea cu suruburile:lol:
e ceva cu totul nou8) |
Nu stiu cati baieti calumea ai intalnit tu :D Mie cand imi vb de sus sau mai ia cu toane si amenintari imi sare tandara repede !! Mai bine asa cu surub si stiu de-o treaba !! Si eu am intalnit cativa de treaba ( 1 din 10 :Dsau din 15 )
Cel mai mult ma enerveaza aia locali ... ma si opresc aiurea cateodata ! Asa sa se lege de nimicuri .. O sa am si numarul patrat pe spate :evil: ..magnet de curcani :shock: |
Quote:
inca ceva , ai idee daca se pot face si cu font normal , pe siteul ala am vazut numai cu font de germania ....chiar vreau si eu sa fac asa ceva , doar ca pe fata o sa iasa de sub masina actionat electric , am vazut ceva pe youtube :P |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning