![]() |
Re: Street Racing Squad
Topicul NU ESTE MESENGER !!! vad ca repet si reped degeaba
rog toti membrii cu MASINI sa isi prezinte masina ... marca, an, model,modificari,poze si cateva cuvinte despre voi ( in special noii membrii):rolleyes2 Quote:
|
3 Attachment(s)
Tank, Vicepresedinte SRS, 22ani, conduc un Ticalos corean (1995) a.k.a. TANK. Pt mai multe detalii despre masina, intrati pe linkul urmator https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...tico-95-a.html
|
BMW 318 is coupe an 1994 luna 09 140 cp dintre care unu mai puturos (eu):P
modificari aduse ce raq modificari daca e Kit m fara oglinzi (nu imi plac de nici un fel alea) si badouri (nu le pun ca se da cu cioarda la mine ) restul modificarilor aduse sunt radiator apa -nou mare caseta directie faruri angels eye urmeaza gume :) ca am de iarna si nu ma pot invarte deloc facut interiorul negru si cam atat poze luati de aici https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=3495 sau sa le puna tazzz sau cine a facut azi poze :P |
Ba da ce angeluri sexy are NJDu....:lol:....Fortza baaa apropo am uitat sa iti zic al 2lea angel de pe partea soferului nu se vede asa bine...:D!!!
|
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Frumos aseara,tazzule pozele de vinerea trecuta ???Si niste poze care le-am facut eu azi ...
|
7 Attachment(s)
Alte poze mai vechi...
|
Quote:
hai ca a fost misto aseara ..... m-am dat si cu ala :))) |
Baieti,dupa cum cativa dintre voi stiti deja:Se vand piese de pe DACIA YLI!!!.Sau toata masina la 4500 E.
Dati veste mai departe va rog frumos...Bafta SRS!!! |
Quote:
De ce vinde YLI masina?:???: |
felicitari blondule pentru permis si succes baieti:P
|
Salut! Sunt EcstaSy de la NoXSide si voiam sa stiu daca ne insotiti pe transfagarasan pe 16.07.2010, si daca a vorbit racer cu voi si ce ati hotarat? bafta!8)
|
:lol::lol::lol: o sa vedem ... nu pot sa iti dau acum un raspuns, imi e imposibil:rolleyes2
|
vineri, pt mine nu a fost chiar atat de frumos. de acum inainte cine se abate de la regulament, mai exact regula cu deplasarile, va fi penalizat!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:29. |
- Copyright 2026 4Tuning