Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Psycho 13-07-05 16:13

psstt .. am ce face patrat acum p spate am schimbat gumele .. tre sa le botez :p

needBrain 13-07-05 21:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
psstt .. am ce face patrat acum p spate am schimbat gumele .. tre sa le botez :p

chiar ca.....u la cat timp schimbi gumele?

Psycho 14-07-05 00:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

chiar ca.....u la cat timp schimbi gumele?

depidne de cum ma dau cu frana de mana .. in 2 ani am schimbat .. 2 + 2 + 2 ... = 6 cauciucuri :))

zguby 14-07-05 21:29

Pai Psycho cred ca e client fidel la gume :)))))) Ce marca folosesti ? :))))

Psycho 15-07-05 13:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zguby\"

pai acum am michelin`uri .. data trecuta am avut pirrelli :) tinbine la frana d mana ... nu se duce profilu`

zguby 15-07-05 14:06

Re:

Quote:

Quote:

pai acum am michelin`uri .. data trecuta am avut pirrelli :) tinbine la frana d mana ... nu se duce profilu`

Aha misto, si eu tot michelin-uri am si se comporta super bine, bine eu nu ma dau :)))))) Merg civilizat :))))))

dogarel 15-07-05 15:01

Re:

Quote:

Merg civilizat :))))))

:tenisclap

Insanity 15-07-05 16:05

ca-i muncita nu primita cadou de la parinti :peace:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BlueEyes 16-07-05 00:52

:)):)):)) vorba asta o s devina sloganul zgubi .. @ zgubi .. ai cam spus-o cam de cate ori ai avut ocazia :P:P:P dar .. AI DREPTATE e muncita de tine nu-i cadou d l parinti :P (ia dai un burn k s se oftice parintii )

Insanity 17-07-05 01:01

Clar! Da un burn ca sa-i oftici ca n-au ce sa zica :)
Doar e muncita nu primita de la parintzi :) :D :) :D :) :D

blonda 17-07-05 01:04

:)

sincer...nu prea il vad eu pe zby sa rupa masina in nici un fel......pt ca a dat el bani...si il doare sufletul sa schimbe un acuciuc mai devreme:)

zguby 17-07-05 03:45

Re: :)

Quote:

Originally Posted by \"blonda\"
sincer...nu prea il vad eu pe zby sa rupa masina in nici un fel......pt ca a dat el bani...si il doare sufletul sa schimbe un acuciuc mai devreme:)

Blondo de la rupt masina nu se strica doar caucicul ca asta nu ar fi problema, problema e ca se strica mult mai multe si nu vreau ca masina mea sa ajunga pardaf, deci ........ o sa ma dau cu masina ccare o sa mi-o iau dupa asta si doar la liniute pe aeroport sau drumuri asfaltate calumea :))))))))))))))))))))

D_M_X 17-07-05 12:29

Si eu la fel am sa fac ca ZBY

zguby 17-07-05 17:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Si eu la fel am sa fac ca ZBY

Bravo, ca la mine daca se strica ceva iau eu, nu iau ai mei, right ? :))))

Insanity 17-07-05 20:18

Corect! muncesti tu, nu iei de la parintzi :)
Ce masina vrei sa-ti iei??

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning