![]() |
Re: Machetele mele - Creative256
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ce simpatic e Ford`ul '56 ... :-)
|
2 Attachment(s)
Am facut o mica pauza de la prezentari dar am avut si un motiv, pe care am sa il prezint maine ;). Al doilea motiv sper sa vina pe luni , dar nu spun mai multe. Pot sa pun ca am terminat si cu restaurarile, din 13 cate am avut 2 au esuat din lipsa de materiale adecvate (dar sper ca ulterior sa le aduc la bun sfarsit), cateva nu au iesit chiar asa cum vroiam, dar se compeseaza cu altele care au iesit mai bine decat ma asteptam, pe parcus am sa precizez care sunt restaurate.
Hot Wheels 1/64 250.Fast Gassin' 251.GMC Motorhome |
Imi place GMC e foarte cool, dar si Fast e buna de concedii..
|
2 Attachment(s)
Ma bucur ca iti plac. Am sa va arat si un mic preview cu ce am muncit zilele astea. Partea facuta de mine a iesit din prima (rama), rafturile insa au fost facute de meserias, si el fiind meserias, nu a respectat ce am zis eu, drept urmare una din vitrine nu a putut fi montata de la inceput iar a doua nu e cum trebuia sa fie, asa ca maine am sa stau langa el pana le face :rolleyes2. Asta este Romaniaca cu meseriasii aferenti....
|
Foarte bine arata vitrina, dar ma doare gatul de cat am stat sa vad e e acolo.
|
Bravo, bravo! Foarte fain a iesit:D
|
Multumesc, stati sa vedeti maine cand o sa fie 12 compartimente in plus si inca una la fel :D.
|
Waw !!!!! Superb man...Ma gandesc sa fac si eu rafturi cu ale mele :D Dar cu geam oglida sa nu vada pustiul ca le perpeleste instant !!!!! :D
|
Quote:
Dar sa stii ca imi place mult cum a iesit, bine ca acum ai unde sa le expui cum se cuvine :D |
1 Attachment(s)
Daca tot am prezentat vitrina sa mai arat si ce e in ea ;).
Hot Wheels 1/64 252.Corvette Grand Sport 253.Corvette Grand Sport (Available only in Multi-packs. The OH5 variant lacks the FTE's nickel plated axles.) P.S. Am uitat sa mentionez ca am castigat 2 10-Pack's de la Omni Toys ;) deci customs si modele in dublura :twisted:. |
Mah alea nu sunt vitrine sunt expozitie in camera, superb:!::!::!:
Corvette...super amandoua:!::!::!: |
Foarte tare vitrina omule! Spor la treaba si la a doua. Ma bucur ca febra vitrinelor va cuprinde incet si pe voi ( tu, Thunder, etc) si expuneti machetele la loc de cinste. Ce sa mai zic decat bravo si felicitari!
|
2 Attachment(s)
Am terminat vitrinele , mai am un singur lucru de ajustat la ele dar aia peste cateva zile. Poze am sa fac mai pe seara pentru ca fiecare macheta vine prinsa cu banda dubluadeziva ca sa nu miste si am ramas fara :rolleyes2.
Hot Wheels 1/64 254.AMC Javelin AMX 255.'68 Olds 442 |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
- Copyright 2026 4Tuning