![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Ce "manjita" e la gurita masina mai Liviutz!! :P Da' eu tot nu inteleg ce e cu reclama aia la bere acolo unde ar trebui sa fie spoilerul......stie cineva :?:
|
un pic de negru pe aici, un pic pe-acolo...nu mai ai mult, si iti indeplinesti visu pe care l-ai avut odata, sa-ti faci masina neagra! :))
|
Quote:
|
Nu e "Hafferoder"?! Ups, greseala mea atunci :oops: !! Scuze........
|
Ba e Hafferoder dar Liviu a citit cand era portbagajul deschis si scria invers!!!!
|
Iara bate vantul p-aci de ceva vreme.........:bored: !! Nu mai zice nimeni nimic?! :sniff:
|
3 Attachment(s)
Hai sa mai zic ce sa mai intamplat in ultimele zile!mi-a facut cineva o oferta,schimb pe schimb cu bmw asta din 92 320 i,dar am ajuns la conculzia ca nu il fac!!
|
ai luat o decizie foarte buna...masina ta arata mult mai bine.....parerea mea ;)
|
Da tu tragi la rosu si alb sau rosu si alb trag la tine :) ? Totusi de ce nu ai acceptat?
|
Intr-adevar, la aspect clar ca a ta arata mai bine............
|
Mie imi se pare BMW ala un kitch, totul e tziganesc pe el, bine ai facut :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Eu nu am vrut sa jignesc proprietaru ca poate e si el pe forum, da nu e facuta cu gust si dunga aia alba strica toata masina |
Proprietaru nu prea stie de internet...odata a intrat si el si atunci mi-a vazut masina si m-a sunat!Prima problema este ca are motor cu 24 de valve si papa mult,a doua ca sunt mai scumpe piesele,si macar anul daca era mai bun asa la masina mea stiu fiecare defect!+ca la a mea dau bine lambo dors...pe aia nu prea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2026 4Tuning