![]() |
Re: Intalnirea "babelor" - Mures
da si eu zic data sa ramana aceleasi,dar locatzia la interex!acolo facem de nujtiu cattimp si ink nu ne-o alungat politzistii niciodata!!!
|
Eu zic ca e bine asa! Mai ales daca ne comportam asa cum trebuie...nu vom avea treaba nici cu oamenii legii!
|
DACA TOT E INTALNIREA BABELOR AICI!!!
SAMBATA IN DATA DE 23.01.2010 DE LA ORA 18:00 IN PARCAREA DE LA INTEREX SUNT ASTEPTATE POSESORII DE DACIA BERLINA(1300,1304,1307,1310,1320,1410) SI DUMINICA UNDE NE INTALNIM CU TOTII MAI STABILIM NOI!!! BAFTA IN CONTINUARE DECI ASTA NUMAI PENTRU POSESORII DE DACIA BERLINA/COMBI/PICK UP/LIBERTA:p |
AAAA deci numai....:) Sper sa am timp ma Pety ca imi place ideea!
|
no asa sa fie
va asteptam cu drag Dacia rulez!!!!!!!!! Si cu intalnirea de duminica poate ca la interex ar fi mai bine, dar no sa incapem daca iar o sa fim atat de multi :)) |
mie comvine interexu... dar chiar ca daca ne stangem multi... nush...
auchen-u e mai aproape pt mine... dar tot unai... nush ce sa zic... vom cedea:P |
na acuma deja numai cu dacia sambata si restul duminica??? iaras va coplicati aici :)) de parca vad o parta merge sambata dupa ai duminica :)) cine stie si luni mai ajunge careva:))
|
asa rau imi pare ca nam putut fi prezent caci am avut ceva probleme da am trimis 2 masini un opel vectra rosu lovit in spate si un golf3 cyo.am ratat o intalnire super pare foarte rau multa bafta batzi
|
Baietii cu Dacia (power) facem o intalnire sambata precum a propus Petyy007?
__________________________ Dacia Berlina 1400 Injectie '03 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
poza cu mine si masina, pentru cine nu ma stie: |
Baietii cu Dacia voi daca va intalniti sambata dupaia nu mai veniti Duminica deci ce facem ne destramam acum cand neam adunat ????
|
no sa fie asa.....cel putin eu voi fi prezent, ca si pana acuma la aproape toate intalnirile, si sunt sigur ca si ceilalti.
|
eu zic ca nar trebuii sa facem separat... sau nah... fiecare cu parerea sa...
in legatura locul.. sincer si eu mama obijnuit la interex... dar n eu decid... |
Acum cand ne-am adunat atatia voi vreti sa stricati tot? ar fi pacat... stiu ca e intalnirea babelor, dar e frumos cand se aduna mai multi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:55. |
- Copyright 2026 4Tuning