![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
bobocule ..te mananc ...de viu ... de ce nu ma sunasi si pe mine daca va intorsarati iar la show .. :P
|
super masina!
un like si de la mine! |
Quote:
P.S. Dre sper sa`ti placa pozele mele "modificate", daca nu am si originalele... :lol: |
Quote:
|
va multumesc tuturor pentru laude si critici,mi-a facut placere sa ma intalnesc cu voi,sper ca data viitoare sa fim mai multi. :D
|
imi pare enooorm de rau ca nu am putut sa-mi bag capul sub dus sa ma trezesc sa vin si eu la plecare.
sper sa ne mai vedem. data viitoare nu plec pana nu ne tragem in poze toti |
dre macar ma bucur ca am schimbat 2-3 vorbe sambata dimineata ... si imi pare rau ca nu am ajuns si duminica la plecare ...oricum masina arata chiar ok ... mult mai ok decat in poze ... ce pot spune la cat mai multe participari ... deja acum ai o experienta
|
masina este de vanzare,nu prea am timp de ea,si e pacat sa pice stand.pret 1700 de euro neg,sau 1200 de euro fara jante.am si o gramada de piese noi de schimb la ea...doar piesele fac peste 200 de euro
|
Quote:
|
Sunt curios cine da banii astia :lol:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
mult succes cu masina, sper sa gasesti un cumparator care sa o evalueze corect( nici nu ai idee cu cat s-au vandut unele masini care au avut istorie gen CME, RMI, s.a) |
Sper sa o pastrezi!!...pentru ca esti un adevarat pasionat! :D
|
Un adevarat pasionat nu renunta la pasiune
|
Amu' te-ai gasit sa o vinzi? Daca o mai tineai cateva luni....:lol:
Da' sa vedem.... Masina din punct de vedere al caroseriei si mecanic, cred ca merita 5000 de ron....cam pe acolo is 1200 de euro, 5000, 5000 si ceva. Totusi nu mai retin, ce motor si cutie ai pe ea? 1.1? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning