![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
ok, hai sa-ti dau dreptate, dupa poza de la avatar detii un ST, felicitari, dar de ce ma iei cu replici si cuvinte dintr-astea? demonstreaza-mi ca ST'ul e contrar la ce-am scris eu, nu-mi trebuie replici ca nu stiu cum se scrie sau ca sunt prea multe litere.
|
Quote:
|
Conduc un VW, e drept, nu GTI. Chiar daca sunt fan VW, nu pot totusi sa nu spun ca Focus ST este peste Golf GTI... La R32 e alta discutie, dar la GTI, nu am ce sa spun. "Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului" :)
|
1 Attachment(s)
toate ca toate, dar imi explica si mie cineva ce e cu cuplul asta d la ST ??
chiar sunt curios... |
Quote:
@sco211 nu prea inteleg ce vrei sa spui PS-era cineva care zicea ca facea cu Fiesta ST Golf GTI ai recomand sa incerce sa scrie romane SF :lol: (banuiesca era stock Fiesta desi nici nu modificari nu cred ca miroase GtI-ul) |
pacat ca au nevoie de 2.5 T pt 225 CP si 6.8 suta . pe cand GTI are 2.0 si 6.9 suta cu DSG . motor mai mic , consum mai mic, taxe mai mici .
SI sa nu uitam k GTI se va vinde cu motorizare standard de 230 CP si suta 6.8 ...deci dc sa cumpar un ST cu motor 2.5 cand pot lua un GTI sa am taxe mai mici , consum mai mic si mai puternic si mai rapid. oare voi ce ati alege ? rog sa se abtina din rasp genul de oameni " ford rullz " |
alecsutzu..nu inteleg ce legatura are intalnirea cu topicul.... de ce pacat?
eu recunosc o masina buna cand o vad, recunosc ca ST are potential...ca are istorie ford in motorsport...dar de ce e asa greu de inteles ca nu VW trebuie "cautat" de istorie in motorsport...ci Audi si SEAT. asta e. VW au divizie sport. vw apartine de VAG. deci? e ca si cum ai zice ca vb doar de passat si nu de golf. si vezi ca motoarele ford sunt cam fara istorie in curse.... COSWORTH...da!!! dar ei au fost mereu mai independenti si acum mai nou..ghici de cine apartin? :))) audi nu s-a folosit in zilele de istorie de alt sub-contractant sa faca motoare. si ia vezi cine a bagat 4x4 la curse? si cine ii batea la ce avans pe concurenti? ... pana la urma? ce treaba are istoria? CTR e cam o masina fara istorie la curse...sau prin anii 70-80 era cam lipsa prin motorsport, si uite ca acum e un hot hatchback veritabil. in fine.....noi vorbim, vanzarile se fac, pasionatii isi cumpara ce vor..sunt curios tu ce masina iti vei cumpara sau ce masina ai... ca vad ca toti avem taste si suntem tari in gura pe net. |
Quote:
Cred ca am mai zis pe undeva chestia asta, dar ST-ul mi se pare ca trebuie comparat cu GTI 30 Ed si nu cu GTI-ul normal, care este inferior ca performante dupa parerea mea ... desigur, DSG-ul este si el usor alta poveste. |
nu inteleg de ce va certati ca ciobanii...ce incercati sa faceti? sa ii convingeti pe restu sa isi cumpere masina care o vreti voi?
cert e ca focus e mai bun si pe foaie si real life decat gti.(punct) demonstrat de atatea ori cat despre 2.5 si 2.0...fiecare vede avantajul acolo unde vrea, eu prefer sa il vad la 2.5 |
Quote:
|
Quote:
VW = Volkswagen Volk = Popor Wagen = Masina/Autoturism => Volkswagen = Masina poporului Multumit ? Si nu am spus ca cineva ar trebui sa recunoasca numele VW, am spus doar ca GTI are mai multa traditie decat ST. (nu era o comaparatie intre VW si Ford, si pur si simplu intre GTI si ST). BTW in afara de faptul ca are mai multa putere ST-ul nu are nimic altceva in plus fata de GTI. Asta este parerea mea si cred ca am tot dreptul sa o spun ... sincer m-am dat cu ambele masini si nu prea am simtit o mare diferenta. P.S. poti sa ai cati cai vrei tu pe o masina, ca daca nu stii sa ii folosesti, degeaba ii ai. |
Quote:
Ia-ti frate o Fabia si lasa-ne P.S. Scuze pt. rautate , dar... cum poti sa ceri unui motor puternic sa-ti consume putin ? E absurd !!! |
Quote:
|
GodFATHER, nu e vb de economie, dar de ce sa consume 20 cand pot obtine aceleais performate cu 16 %...de ce avanseaza tehnoliga si nu avcem toti consum ca ameriCANII?
|
Quote:
da ma iar esti destept. atunci si cine isi cumpara un Lexus LS600h inseamna k se gandeste la consum :)) dupa gandirea ta . PS : si faza cu consumul si taxele , poate k pe noi nu ne intereseaza dar sunt multi pe care ii intereseaza k topicul asta nu e numai pt mine si pt tine :)) . asa k nu imi spune mie sa imi iau fabie ,oricum prefer o fabie rs dekt un ST :))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning